bende de yemedi.. belle lerde farklı şekilde atılıyor sanırsam.. ama denemedim.. kurtuluş abi son cfw sinde ayrıca belle lere nasıl font eklendiğini yazmıştı.. cfw bölümüne bi bak derim.. konuyu oraya taşımışlardı..ivo belle kullanıyorum n8 attım ve reset attım yemedı ????
telefona bu fontu attım kapanış o kapanış sonra format attım
...Bellede font değişim olayı daha farklı arkadaşlar x-plore ile olmaz pc de yapmanız gerekli bu kopyalama işini teli kapanan arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum şans işte tesekkur eden dostlarıma ben tesekkur ederım gule gule kullanın ...

İlginç sorunlarla karşılaşıyoruz açıkçası bu font değişim olayı çocuk oyuncağı desek yeri var depo hafızasına atıp reset çakınca sorunsuz aktif oluyor olmayan arkadaşlar doğru yaptıklarından emin olsunlar zaten açıkladım bi sorun olmaması lazım ...
Ne diyeyim ki dostum atomu parçala demiyoruz e de resource nin içine gerekli klasörü atacaksın resetliyecek kullanacaksın bu kadar basit bu tel işinden hiç anlamayan adamlar bile yaptı yanımda ben paylaşımı yaptım isteyen kullanır becerir isteyen çamur atar kendi yarası ile gocunur iyi forumlar ...arkadaşlar denedim yaptım ama açılırken pin sorma ekranında tuşlar boş geldi dolayısıyle pini yazamadım font klasörünü silip tekrar başlattım çalıştı bence denemeyin sakıncalı...
O zaman sonyericson font işini Nokiadan daha iyi yapıyor bunu söyleyebiliriz güle güle kullan dostum ...sony ericsson yazı fontu bu ama güzel
paylasım icin tsk ler