yine virüs girdi x.exe diye

Sponsorlu Bağlantılar

metenery

Üye
    Konu Sahibi
yine virüs girdi x.exe diye
ya arkadaşlar düne kadar bi problemim vardı virüsle ilgili.onu halletim.ama şimdi yine başladı.internete girip msn ye bağlandığım anda x.exe diye bi dosya bulunamadı diye uyarı geliyor.ve ardından c klasörünün içine(program files veya windowsa değil)yani dosya olarak 2 dosya atıyor kendiliğinden.wintemp ve win32dll adlı 2 dosya atıyor.üstelik pc de kaspersky yüklü.tam kaspersky virüs uyarısı veriyor.delete diyor ok diyorum ve ardından anında bu 2 dosya geliyor c klasörüne.güvenli modda açıp kaspersky ile tarattım virüsleri sildim.ayrıca ad-awere ile de sildim.ve tekrar başlatttım.ama yine aynısı oldu.napmam lazım?

bişey daha eklemek istiyorum.sadece msn ye girdiğimde değil internete girdikten sonra geliyor bu dosya.görev çubuğunda aynen rar şeklinde bi şey çıkıyor ve rarın üstünde sarı yukarı bi ok işareti var.ve şu yazıyor:

Windows belirtilen aygıta,yola veya dosyaya erişemedi.Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir.
TAMAM

aynen bu yazıyor ve tamam diyorum ondan sonra c klasörüne yukarıdaki 2 dosyayı atıyor işte. napmam lazım bu durumda? lütfen acil yardım edin.
 


_aLTaN_

_aLTaN_

Üye
Microsoft Anti Spyware yukle..
O bişiler bulur..
Sağlam programdır ;)
Aşağıdaki linkten yukleyebilirsin arkadaşım...


:box:
 
Caine

Caine

Üye
oo meşhur ve balalı wintemp ve win32dll sanada musallat olmuş. altan dediği gibi Microsoft Anti Spyware bunu bir yukle eger cvp vermiyor ve gene sorun veriyorsa formattan baska caren kalmadı demektir. kolay gelsin
 


Üst Alt