yine imza kırızi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yine imza kırızi
arkadaşlar bu benim imza kırızim hiç çözülmeyecek galiba Avrupa Birliginden bir heyet lazım bu sorunu çözmeye yine imzam yasaklanmış nedeni ise siyaset ben siyaset içerdigin sanmıyorum tekrar bir cocuk ve anti lamba lambaları söndürün diye not vardı ampül felan yazsaydım kabulenirdim lamba yazdım hatta ondan önceki imzamda şuydu uzunu
geleceğimiz için karanlıkta kalmamak için lambaları söndürün anti lamba
ama ben bunu kısaltıp
lambaları söndürün anti lamba
ben florosan gece lambası far yazsam yasaklanırmı acaba.....
Türkçe öyle bir dildirki nereye çekersen oraya gider ama bazı arkadaşlar nedense karanlıkta kalmayı lambaları söndürmeyi sisyasete getiriyor yoksa memlekete lambalı söndürmeye mileti karanlıkta bırakmaya çalışan siyastlermi var ben hangi anlamda yazdım diye bir sorsam eminim 10 dan fazla degişik anlamlar çıkar ama bazı arkadaşlar neden olayı siyasete döküyor hala anlamış degilim

• Beğen
Tepkiler: tunahan53

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Peki senin vermek istediğin mesaj nedir o imza ile , gerçek anlamını paylaşırmısın lütfen

Ozan

Ozan

Admin
anti lamba lambaları söndürün
ne demek sizce ? Yani evin lambalarını söndürmekten mi bahsediyorsunuz bunun anlamını açıklarsanız kendi kendinize cevap vermiş olursunuz ... Bize gerek kalmaz

Lütfen kelime oyunu yapmayalım herkesin ne düşündüğü belli ...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ewet ev lanbasıdan bahsediyorum yada sokak bunu duymak istiyorsanısz söyledim kimse raharsızlık duyup ustune alınmasın pk madem bu kadar rahatsız olundu bende imzamı değiştiryorum arkadaşlar rahatsız olduysanız özür dilerim yeni imzamıda söylemek istiyorum sorun çıkmamsın daha önce veridigim bir konu resmidir
http://www.maxicep.com/ataturk-ve-ataturkculuk/cumhuriyet-gazetesinin-anlamli-karikaturu-210093.html
eger rahatsız olan varsa lütfen söylesin
kimse yoksa ondan sonra imza yapayim

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Daha farklı içerikler bulsan .. Burda kimse kimsenin siyasi görüşünü yargılamıyor buna hakkımız da yok

Bu tarz ifadelerin yeri burası değil bence ..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
ewet ev lanbasıdan bahsediyorum yada sokak bunu duymak istiyorsanısz söyledim kimse raharsızlık duyup ustune alınmasın pk madem bu kadar rahatsız olundu bende imzamı değiştiryorum arkadaşlar rahatsız olduysanız özür dilerim yeni imzamıda söylemek istiyorum sorun çıkmamsın daha önce veridigim bir konu resmidir
http://www.maxicep.com/ataturk-ve-ataturkculuk/cumhuriyet-gazetesinin-anlamli-karikaturu-210093.html
eger rahatsız olan varsa lütfen söylesin
kimse yoksa ondan sonra imza yapayim

Kafamı buluyorsunuz bizimle? Daha iki hafta önce imzanızdaki resimlerin boyutu yüzünden imzanız silinmişti, şimdi gelmiş eşek kadar resim koyacağım diyorsunuz?

Bağlantısını verdiğiniz konudan da anlaşılacağı üzere, imzanızı ne amaçla yazdığınızı tahmin edebiliyoruz. Siyasi mesajlar veren her şey yasaktır!

Exalans

Exalans

Üye
imza atmayı bilmiyosan parmak bas

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bende sen gel parmak bas :ehe Bak ekteki resmi senin için yaptım :)

Ekli dosyalar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ewet arkadaslararin sozunu dinleyip bende parmak basayim yoksa siyasetten gozaltina alinacam :)
Aslinda bu bana yazilan notta hic kotu degil kuraldisi imza siyset icerikli isyanci bir kimlik gibi

Exalans

Exalans

Üye
senin yüzünden tüm yönetimi ergenekondan içeri alacaklar :box

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin yüzünden tüm yönetimi ergenekondan içeri alacaklar :box
haha baba ne güldüm sana ya yok alsalar beni önce alırlar ama yakındır bir bilseniz neler yaptıgımı adamlara bende ergenekoncuyum bakın adresim evim numaram su diye yukardakilere mail attım :):) hatta cepler dinleniyor diye arkadaşlara konuşurken ya hala gelmediler beni alma acaba unuttularmı felan :):) ama adım 12 dalgadada yoktu :( bakalım duydugum kadarıyla 13 de geliyorumus inşallah bu sefer adımı en başa yazdıracam bi canımız yokmu onuda Cumhuriyetci diye alsınlar yartandan başka kimsedende korkumuz yoktur

Ozan

Ozan

Admin
Konuda açıklamalar yapıldı kimsenin imzasna bir gıcıklığımız yok yönetim olarak lütfen bu konuda itirazcı olmayalım ...

:locked:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...