Dawn
Emekli Yönetici
yine imza kırızi
arkadaşlar bu benim imza kırızim hiç çözülmeyecek galiba Avrupa Birliginden bir heyet lazım bu sorunu çözmeye yine imzam yasaklanmış nedeni ise siyaset ben siyaset içerdigin sanmıyorum tekrar bir cocuk ve anti lamba lambaları söndürün diye not vardı ampül felan yazsaydım kabulenirdim lamba yazdım hatta ondan önceki imzamda şuydu uzunu
geleceğimiz için karanlıkta kalmamak için lambaları söndürün anti lamba
ama ben bunu kısaltıp
lambaları söndürün anti lamba
ben florosan gece lambası far yazsam yasaklanırmı acaba.....
Türkçe öyle bir dildirki nereye çekersen oraya gider ama bazı arkadaşlar nedense karanlıkta kalmayı lambaları söndürmeyi sisyasete getiriyor yoksa memlekete lambalı söndürmeye mileti karanlıkta bırakmaya çalışan siyastlermi var ben hangi anlamda yazdım diye bir sorsam eminim 10 dan fazla degişik anlamlar çıkar ama bazı arkadaşlar neden olayı siyasete döküyor hala anlamış degilim
geleceğimiz için karanlıkta kalmamak için lambaları söndürün anti lamba
ama ben bunu kısaltıp
lambaları söndürün anti lamba
ben florosan gece lambası far yazsam yasaklanırmı acaba.....
Türkçe öyle bir dildirki nereye çekersen oraya gider ama bazı arkadaşlar nedense karanlıkta kalmayı lambaları söndürmeyi sisyasete getiriyor yoksa memlekete lambalı söndürmeye mileti karanlıkta bırakmaya çalışan siyastlermi var ben hangi anlamda yazdım diye bir sorsam eminim 10 dan fazla degişik anlamlar çıkar ama bazı arkadaşlar neden olayı siyasete döküyor hala anlamış degilim
Bak ekteki resmi senin için yaptım 

bakalım duydugum kadarıyla 13 de geliyorumus inşallah bu sefer adımı en başa yazdıracam bi canımız yokmu onuda Cumhuriyetci diye alsınlar yartandan başka kimsedende korkumuz yoktur