Yine cehennem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yine cehennem


Şampiyonlar Ligi’ndeki Galatasaray-Manchester United mücadelesi, İngilizler’i 1993 yılında eski Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan maça götürdü. Ada basını, Kırmızı Şeytanlar’ı yine bir cehennemin beklediğini ifade ederek, ‘United, bir kez daha cehenneme gidiyor’ yorumunu yaptı. O dönemki karşılaşmadan resimler koyan gazeteler, 1993’teki mücadele öncesi Galatasaray taraftarlarının Manchester Unitedlı futbolcuları, “Cehenneme hoş geldiniz” pankartları ile karşıladıklarına vurgu yaptı. Hazırlanan haberlerde özel fotoğraf ve görüntülere yer veren basın, taraftarların karşılaşmaya özel olarak hazırlandıklarını, maçın biletlerinin satışa çıkar çıkmaz tükendiğini yazdı. Sarı-Kırmızılılar’ın, Kırmızı Şeytanlar’la oynanacak mücadeleye kırılma maçı olarak baktıkları bildirildi.

Kilit isim Felipe Melo

Cim Bom’un eski stadının özellikle yabancılar için ‘Cehennem’ olarak adlandırıldığına dikkat çekilirken, kulübün yeni stadı Türk Telekom Arena’nın mimari yapısından dolayı Emirates’e benzediği, Ali Sami Yen ruhunun yavaş yavaş yeni stada taşındığı yorumları yapıldı. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail, United’ı her açıdan çok zor bir karşılaşmanın beklediğini yazarken, Galatasaray’ın kilit oyuncusu olarak Felipe Melo’yu gösterdi.

Irwin’den hatıralar

1993’teki mücadelede oynayan Denis Irwin, “Maçla ilgili olarak fazla bir şey hatırlamıyorum ama saha dışında gerçekten zor bir mücadele oldu. İstanbul’da yaşadıklarımız büyük bir tecrübeydi” yorumunu yaptı.

Giggs asla unutmuyor

Manchester United kadrosunun tecrübeli isimlerinden Ryan Giggs, geçmişteki İstanbul tecrübesiyle ilgili olarak, “Havalimanında ve ardından otelde kimse bizi rahat bırakmadı. Sabaha kadar uyumamıştık” dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
410
Kingmortall
ANIL
Cevap
4
Görüntüleme
477
Scourge
Kingmortall
Cevap
9
Görüntüleme
481
jackalmami
bill_
Cevap
0
Görüntüleme
496
bill_


Üst Alt