Yine çakar, Yine Olay...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_dumanist_

_dumanist_

Üye
    Konu Sahibi
Yine çakar, Yine Olay...
6 Pas' programının yorumcularından Ahmet Çakar, dün akşam canlı yayında 8 topu sırayla çekti ve şike iddialarına neden olan Şampiyonlar Ligi çeyrek final kura çekiminde olduğu gibi Fenerbahçe-Chelsea, Roma-Manchester United, Arsenal- Liverpool ve Schalke 04-Barcelona eşleşmeleri gerçekleşti. "Fenerbahçe Sevilla'yı elesin bikini giyerim" açıklamasıyla gündeme oturan Çakar, "UEFA, reytingi yüksek final istiyor. Bu yüzden kura çekimine müdahale etti. Topun içine bir çip koyarsanız. O çipi telefonla arayıp titretirsiniz. İlk titreyen top çıkmak istediğiniz takımdır". Barcelona ile Chelsea gibi takımları 8'de görülen en kolay takımlarla eşleştiririm. Sonra da Barcelona ile Manchester United'ı yarı finalde eşleştiririm ki onlardan biri hemen finale çıksın. Böylece finaldeki raytingi kurtarırım. Fenerbahçe bir sürpriz yapıp Chelsea'yi elerse, onu Liverpool yada Arsenal gibi bir İngiliz takımıyla oynatıp, rating için finale en az bir İngiliz takımının çıkmasını sağlarım." dedi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hadi ya inanılır gibi değil ahmet cakar mı bu:)

Salihyet

Salihyet

Üye
adam iyice uçtu :) işin içinde haluk ulusoy olsa tamam :ehe ama uefa zaten her halükarda izlettiriyor. böyle bir şeye ihtiyaçları yok..

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Bencede yanlış haber bu..Olmaz öyle şey..

1980ece

1980ece

Üye
Eğer haber doğruysa ahmet çakar yine uçmuş

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Adam Süper Yorumcu Yaa...Hastayım Ona Ben:D

I Love Techno

I Love Techno

Üye
walla adam şovmen arkadaş(dalga geçmiom iyi anlamda)
süper yaaa bayılıyorum.
fener çelsiyi elerse demiş.
yok deve'nin nalı...
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
walla adam şovmen arkadaş(dalga geçmiom iyi anlamda)
süper yaaa bayılıyorum.
fener çelsiyi elerse demiş.
yok deve'nin nalı...
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

evet demiş bunda anormal tarafı ne? Sen çok fazla büyük konuşma bence..Her konuşma adabın bu şekilde..Büyük Lokma ye büyük söz konuşma demişler..Bence bu yönden devam et.senin + ın olacaktır

I Love Techno

I Love Techno

Üye
evet demiş bunda anormal tarafı ne? Sen çok fazla büyük konuşma bence..Her konuşma adabın bu şekilde..Büyük Lokma ye büyük söz konuşma demişler..Bence bu yönden devam et.senin + ın olacaktır

tavsiye için sağol ama
bu gidişle sen kötü olacaksın gibime geliyo.
hadi bakalım eleyin çelsiyi avatarım imzam
herşeyim sarı-lacivert olacak tamam mı?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dikkat ettiysen maç hakkında kesin bir beyanat vermedim? Emin konuşmayız..Futbol bu..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Senin konuştuğun gibi konuşmam..Bize yakışan neyse onu izah ederiz.ne demişler LAFIN BÜYÜK OLMASIN SÖZÜN BÜYÜK OLSUN..bizim sözümüz büyük olur.Yakışan budur..cVp yeterlidir.

I Love Techno

I Love Techno

Üye
Senin konuştuğun gibi konuşmam..Bize yakışan neyse onu izah ederiz.ne demişler LAFIN BÜYÜK OLMASIN SÖZÜN BÜYÜK OLSUN..bizim sözümüz büyük olur.Yakışan budur..cVp yeterlidir.

bulmaca da laf söz hepsi aynı walla.
onu bunu anlamam.ben çelsi tarafından biletimi de almışım.
orda sevinen 300 kişi arasında bende olucam
yani.ahahaha sizi ağlarken görmek güzel
olucak.:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
bulmaca da laf söz hepsi aynı walla.
onu bunu anlamam.ben çelsi tarafından biletimi de almışım.
orda sevinen 300 kişi arasında bende olucam
yani.ahahaha sizi ağlarken görmek güzel
olucak.:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Allah güldürmez inşallah.Türklük bu olsa gerek ???

YazıK.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
NE MUTLU TÜRKÜM.ALLah ıslah etsin.Bu andan itibaren verilecek cevap yoktur..Bir türk karşısında BİZİ Diyerek avrupalıyı savunan birkişiye ne söylesen gereksiz.Çünkü damar farklılığı ortaya çıkıyor.

I Love Techno

I Love Techno

Üye
NE MUTLU TÜRKÜM.ALLah ıslah etsin.Bu andan itibaren verilecek cevap yoktur..Bir türk karşısında BİZİ Diyerek avrupalıyı savunan birkişiye ne söylesen gereksiz.Çünkü damar farklılığı ortaya çıkıyor.

afedersin de ben fransa da doğdum.
ayrıca burda yaşamak hiç hoşuma gitmiyo.
gel canımı sıkma.rahat rahat takılalım burada.
patlatma beni çok gerdin şu anda...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nerde doğarsan doğ onemli olan türk zihniyetidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt