yine bir sorun yine bir cozum arayisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
yine bir sorun yine bir cozum arayisi
selam arkadaslar oncelikle herkese yardimlarindan dolayi ve siteye emeklerinden dolayi tessekur ediyorum dunku mesajima bir cozum uretemedim bugun de baska bir sorunla karsi karsiyayim quick pwn yuklemek istiyorum i phone ma ama sorun su update yaptigim icin surumum 3.1.2 ye yukseldi ve quick pwn ikinci yukleme sayfasinda bu dosyayi istiyor buldum ve indirdim indirdim halde yeniden ayni dosyayi istiyor kendi orginal sayfasindan indirdim ama sorunum cozulmedi ve soyle yaziyor (the ipsw file you selected does not match any firmware version quickpwn supports either the ipsw file is corrupted or the firmware version is unsupported) sitesinden indirdigim dosyayi neden kabul etmiyor olabilir yada acaba benim quickpwn telefon update oldugu icin gormuyor yada surumu mu dusuk kaliyor lutfen bilen arkadaslari bekliyorum:(

duwayn

Üye
ipsv dosyasının bozuk yada destek verılen versıyonların dısında oldugunu yazıyor sanırım fazla yukseltmıssın versıyonu blackra1n cephesıne bır goz at kolay gelsın

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
3.1.2 nin daha jb yapamazsın

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
peki ne yapmam gerekio jailbreak yapamssam ne yapmami onerirsiniz benim amacim navigasyon yuklemek cihazima ama kanser oldum bu arada cok tessekur ederim yyazdiklariniz icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt