:( Yine bir problem daha[Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
:( Yine bir problem daha[Çözüldü]
C6-01 imde hafıza kartı yerinde kalmıyor.O çıt sesi gelmiyor yani dolayısıyla hafıza kartını geri atıyor bir yolu varmı?Daha önce usb girişi hatası yüzünden servise verdim 20 gün bekledim yapılmadan geldi,sonra tekrar yolladım 35 günde geldi yani toplam 55 gün telefonsuz kaldım tam 1 hafta önce geldi telefonum bu seferde hafıza kartı böyle oldu aslında çok özerinim telefonuma çok temiz bakarım ama :(
Şimdi ya o çıt çıt ı düzeltmem gerek yada içerideki yayı bozmam gerek önerisi olan varmı?

lolaman

lolaman

Üye
o içerdeki yay takılmıştır pamuk geçirip iğneye içeriyi hafif bi yokla ama biraz riskli olabilir.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
o yay nerdeki iğnenin ucunu eğdim kenarları yokluyorum ama kenarlarda değilmi o yay?

- - - Eklendi - - -

ah geri atmasa yeni problem yok ama

lolaman

lolaman

Üye
arkadaşımda da c5-03 vardı onunkini sınıfın panosundan aldığım bi igneyle yokladım tınk diye bi ses geldi düzeldi çok mübarek elim var :D

hakan_710

hakan_710

Üye
kaş yapayım derken göz çıkarma sen do iisi servise ver 15 gün bekle için rahat etsin. Kendin uğraşıp kırarsan falan bu sefer garanti dışı derler. benim bi arkadaş x3-02 nin yan tuşu düştü diye japon yapıştırıcısi ile tutturmaya çalışmış yapıştırıcı telefonun içine kaçmış servise verdik board falan hepsi yapışmış telefon şuan hurdaya gitti. Dikkat et sana da benzeri bisey olmasın

lolaman

lolaman

Üye
Evet benim ki tamamen bal da olabilir :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Ya tabi öyle hakan haklısın ama 55 gündür telefonsuz kaldım. bulunduğum yerde teknik servisde yok.ama ayın 26 sında antalya-alanya ya gideceğim ordan antalya teknik servise verebilirim.
ilk önce kendim uğracağım ama ne olursa olsun sıktı artık.:off:

lolaman

lolaman

Üye
Ya tabi öyle hakan haklısın ama 55 gündür telefonsuz kaldım. bulunduğum yerde teknik servisde yok.ama ayın 26 sında antalya-alanya ya gideceğim ordan antalya teknik servise verebilirim.
Dava aç tazminat davası nokianın yarısını al bize lumia 900 hediye et :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Dava aç tazminat davası nokianın yarısını al bize lumia 900 hediye et :D
valla dava mı açsam ne :P şaka bir yana valla 55 gün beklemek ne kadar zor. şimdi tekrar bekleyemem.

lolaman

lolaman

Üye
o zaman Ya Allah Ya Rasulullah diyeceksin iğneyi sokup yoklamaya başlıycaksın

hakan_710

hakan_710

Üye
o zaman antalya ya gelince kvk ya bırak akşama kadar halledip verirler kendin hiç uğraşma

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
o zaman antalya ya gelince kvk ya bırak akşama kadar halledip verirler kendin hiç uğraşma
antalya genelde istanbula aktarıyor kardeşim,Ben usb sorununda antalya daha kısa mesafe diye oraya gönderdim direk istanbula transfer etti,ordan 7 gün geçti sonra istanbul yaptı direk bana konyaya yollamak yerine geri antalyaya yolladı 7 gün de öyle geçti sonra birde bana geldi filan yapılma süresi 35 gün olmustu.Antalya teknik servis bence çok zayıf

lolaman

lolaman

Üye
nokianın kendi sitesinde bile yazmıyor böyle birşey Sen hafıza kartını tuttur oraya iğne ile ileri ittir tırnağın yetmiyodur belki iğne ile ittir kartı.

Hafıza kartını takma veya çıkarmaYalnızca Nokia tarafından bu cihazda kullanılmak üzere onaylanmış, uyumlu microSD
ve microSDHC hafıza kartlarını kullanın. Uyumlu olmayan kartlar, kartın ve aygıtın zarar
görmesine ve kartta depolanmış verilerin bozulmasına neden olabilir.
Cihazınızla yüksek çözünürlüklü video kayıtları yapabilirsiniz. Video kaydını hafıza
kartına yapıyorsanız, en iyi performans için, bilinen üreticilerin hızlı, yüksek kaliteli
microSD kartlarını kullanın. Önerilen microSD kart sınıfı, 4 (32Mbit/sn (4MB/sn)) veya
daha yükseğidir.
Hafıza kartına herhangi bir etiket yapıştırmayın.
Hafıza kartını takma
Hafıza kartı takılı değilse, takmak için aşağıdakileri uygulayın:
1 Arka kapağı çıkarın.
2 Kartın temas yüzeyinin aşağı doğru baktığından emin olun.
Tam olarak yerine oturana kadar kartı içeri doğru itin.
3 Arka kapağı takın.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilgilenenlere teşekkürler iğnenin ucunu büktüm bir yere takıldı kenarda uğraştım baya olmadı sonra bir çektim ufak bir demir parçası geldi tbi o çıt çıt kilidi oluyor şeklinden belli şimdi kartı takıyorum hiç yay yok çalışıyor geri tırnağımla çıkarıyorum.sadece çıt çıt sesi ve yayı gitti :) :yuru

lolaman

lolaman

Üye
Burda iğneyi öneren kişi benim olmam sebebiyle kendimde çok büyük bir katkı görüyorum ve Rica ederim diyorum :sirit:

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar ilgilenenlere teşekkürler iğnenin ucunu büktüm bir yere takıldı kenarda uğraştım baya olmadı sonra bir çektim ufak bir demir parçası geldi tbi o çıt çıt kilidi oluyor şeklinden belli şimdi kartı takıyorum hiç yay yok çalışıyor geri tırnağımla çıkarıyorum.sadece çıt çıt sesi ve yayı gitti :) :yuru

:D :D :D:D:D helal

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
hakan_710

hakan_710

Üye

antalya genelde istanbula aktarıyor kardeşim,Ben usb sorununda antalya daha kısa mesafe diye oraya gönderdim direk istanbula transfer etti,ordan 7 gün geçti sonra istanbul yaptı direk bana konyaya yollamak yerine geri antalyaya yolladı 7 gün de öyle geçti sonra birde bana geldi filan yapılma süresi 35 gün olmustu.Antalya teknik servis bence çok zayıf
teknik servisler level olarak ayrıldığı için yapamadıkları sorun için üst seviye servise gönderiyolar çok büyük bir sorun olmadığı sürece kendisi yapıp veriyo senin sorunun da büyük birşey değil o kadarını da yaparlar heralde :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
teknik servisler level olarak ayrıldığı için yapamadıkları sorun için üst seviye servise gönderiyolar çok büyük bir sorun olmadığı sürece kendisi yapıp veriyo senin sorunun da büyük birşey değil o kadarını da yaparlar heralde :)
kardeşim usb girişini değiştirmek büyük bir sorun mu :)

hakan_710

hakan_710

Üye

kardeşim usb girişini değiştirmek büyük bir sorun mu :)
usb girişi değiştirmek derken ben şöyle anladım. benim arkadaşımın c6-01 sürekli usb takın diye hata veriyodu kendi kendine. neyse servise götürdük yaptık dediler telefonu teslim ettiler. kontrol ettiğimizde yine hata verdi. 2 gün içinde 3 kez bu hata yüzünden geri götürdük teli. sonra kendileri yapamadıkları için istanbula gönderdiler usb sorunu deyince aklıma o sorun geldi benm. ayrıca senin büyük bir sorun mu dediğin konuya gelirsek eğer servisin yetkisi yoksa birşey yapamaz veya servisler level level olduğu için belki usb değiştirmek için gerekli donanım yoktur. yada senin dediğin gibi düşünürsek beceriksizler :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
usb girişi değiştirmek derken ben şöyle anladım. benim arkadaşımın c6-01 sürekli usb takın diye hata veriyodu kendi kendine. neyse servise götürdük yaptık dediler telefonu teslim ettiler. kontrol ettiğimizde yine hata verdi. 2 gün içinde 3 kez bu hata yüzünden geri götürdük teli. sonra kendileri yapamadıkları için istanbula gönderdiler usb sorunu deyince aklıma o sorun geldi benm. ayrıca senin büyük bir sorun mu dediğin konuya gelirsek eğer servisin yetkisi yoksa birşey yapamaz veya servisler level level olduğu için belki usb değiştirmek için gerekli donanım yoktur. yada senin dediğin gibi düşünürsek beceriksizler :D
tam üstüne bastın:) o sorunla verdim yapıldı diye geldi 20 günde,sonra tekrar verdik 35 günde usb değişti geldi demekki büyük bir sorunmuş.:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt