Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:( Yine bir problem daha[Çözüldü]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaRJiNaL45
Üye
nasıl 35 günde telefon gelir yeni kanuna göre tamir süresi 20 iş günü bnm daha önceki telefonum 5800 xm. 21 elime ulaştı ve teknosa direk telefonu geri aldı.
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
kardeşim kargo süresi çok uzun sürdü tam 20.iş gününde telefon elimdeydi. 35 güne gelince kargo günleri dahil.
kargo aslında 2 gün filan ama ben konyadan antalyaya yolladım oda transfer etti istanbula transfer süresi 5 iş günü sürüyor o yüzden
Mad EagLe
Üye
dostum saçma gelebilir ama bir de başka kart tak bakalım onuda atıyormu sonuçta yuvalar tam karta göre ufak bir yamulma vs gibi şeyler bile engel olabilir mesela ben kız arkadaşıma hat almıştım yuvaya oturmuyordu telefonda sorun var sandık başka kart taktık oldu hattı törpülemiştim sonra girmişti sende bir başka kart tak bakalım ona göre hareket et bu kadar sıkıntıyla vereceksin zaten servise versen.
dostum saçma gelebilir ama bir de başka kart tak bakalım onuda atıyormu sonuçta yuvalar tam karta göre ufak bir yamulma vs gibi şeyler bile engel olabilir mesela ben kız arkadaşıma hat almıştım yuvaya oturmuyordu telefonda sorun var sandık başka kart taktık oldu hattı törpülemiştim sonra girmişti sende bir başka kart tak bakalım ona göre hareket et bu kadar sıkıntıyla vereceksin zaten servise versen.