:( Yine bir problem daha[Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
nasıl 35 günde telefon gelir yeni kanuna göre tamir süresi 20 iş günü bnm daha önceki telefonum 5800 xm. 21 elime ulaştı ve teknosa direk telefonu geri aldı.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim kargo süresi çok uzun sürdü :) tam 20.iş gününde telefon elimdeydi. 35 güne gelince kargo günleri dahil.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
kargo günleri baya uzun sürmüş :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dostum saçma gelebilir ama bir de başka kart tak bakalım onuda atıyormu sonuçta yuvalar tam karta göre ufak bir yamulma vs gibi şeyler bile engel olabilir mesela ben kız arkadaşıma hat almıştım yuvaya oturmuyordu telefonda sorun var sandık başka kart taktık oldu hattı törpülemiştim sonra girmişti :D:D sende bir başka kart tak bakalım ona göre hareket et bu kadar sıkıntıyla vereceksin zaten servise versen.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
dostum saçma gelebilir ama bir de başka kart tak bakalım onuda atıyormu sonuçta yuvalar tam karta göre ufak bir yamulma vs gibi şeyler bile engel olabilir mesela ben kız arkadaşıma hat almıştım yuvaya oturmuyordu telefonda sorun var sandık başka kart taktık oldu hattı törpülemiştim sonra girmişti :D:D sende bir başka kart tak bakalım ona göre hareket et bu kadar sıkıntıyla vereceksin zaten servise versen.
ilk işim o olmuştu kardeşim :) ama karttan değilmiş.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hee pardon kardeş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt