fullwar
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla yapmak isterdim de pc çok zayıf pes 12 bile oynayamadım ama assasin creed güzeldir heralde. Skyrim içinde çok iyi olduğunu duymuştum
o zaman l.a noire diyim izlediğim kadarıyla güzelçatışmalar birazcık aksiyonsuz gibi ama daha iyi bence daha gerçekçi olmuş. en güzel yanı da bir mekana girip her tarafı karıştırıp delil bulmak
mound blade yi de eklermisin
katogorilere ayırsan anketi daha gzl olurdu spor oyunu savaş yarış fln diye bencem yarış ouyunda Need for Speed The Run senaryosu gzl di savaş oyununda ise crysis 2 tükçe dil olması oyuna zefk kattı sporda ise fıfa 12 07 den buyana oynadığım en gzl seri idi birde tabiki mafia 2 bu senenin oyunu dil ama söebi baksak son 5 seneye mafia 2 gibisi yokdu ilk serisini 9 kez bitirdim her oynayışımdada ayri zefk aldım 2 ci serisini ise tam 8 sene baklemiştim ikincisi alsında pekk 1 gibi olmasada ama yinede harikaydı yani şimdi ise 3 cüşünü beklemedeyim bir 8 sene dahda beklenir bu oyun için ...
grafik olarak 1. olmasa da gerek senaryo gerekse oyundaki diğer yenilik , eklenti ve düzeltmelerle assasins creed revelations favorim bu sene
Mass Effect'i en kısa zaman da indircem.Güzel görünüyo
kardeşim renkler ve zevkler tartışılmaz ama berbat bir oyun
İnceleme ortalaması 95 olan bir başyapıt.
kardeş ben oynadım valla kıyaslamak gerekirse benim için assın creed brohterhood kıyaslanamaz ve oyun berbat counter oynarım mass effet2 oynamam dedigim gibi renkler ve zevkler tartışılmaz
Portal 2
Zaten Assassin's Creed gibi oyunları oynayanlar RPG oyunlarını pek sevmez, RPG sevenlerde aksiyon oynamaz. Batman'i dene derim. Xbox bulursanda Uncharted efsanedir.
Portal 2 demişsin oy vermemişsin. Kaçma! Kaçma diyorum! Gel buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?