Yıldız Transferlerden Memnun musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi

Beşiktaşın Dünyaca ses getiren Transferlerinden memnun musunuz?

arslansem

arslansem

Üye
Şımartın iyice kendinizi :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kamuoyu yoklaması yapıyoruz ya :d:

arslansem

arslansem

Üye
Hayır diyeni döverler be :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
memnun olmak mesele değil kardeşim gelen adamların büyüklüğüde mesele değil takıma ne kattıkları önemli adam varsın 35 yaşında olsun sene sonu bakarız istatistiklerine bugün alex gibi adamlar eleştiriliyorsa herkez eleştiri alır

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
memnun olmak mesele değil kardeşim gelen adamların büyüklüğüde mesele değil takıma ne kattıkları önemli adam varsın 35 yaşında olsun sene sonu bakarız istatistiklerine bugün alex gibi adamlar eleştiriliyorsa herkez eleştiri alır

İstatistikler mini etek gibidir.çoğu seyi göstersede esas görünmesi gerekeni göstermez Levent.:ehe

Sana şunu soruyorum Levent Alexin istatistikleri mi Tuncayın futbolu savaşçılığı ruhu mu?

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ağa farklı yapıda oyuncular tuncayda alexin tekniği futbol zekası yok o açıgını ruhla savaşarak kapatıyor alex ise sırf ona bakıyorum top atılmadan kafasını kaldırıp ileri bakıyor kim boş kime versem topu diye istatistikler sadece veridir bir anlam çıkarmak zorunda değiliz ama anlamsızda diyemeyiz tabikide

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum farklı ben sadece futbol karakteri olarak dedim.

Ben düşünmeden Tuncayı seçerim.

Konuyu dağıtmadan transfer anketine devam :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Niye memnun olmayayım?Bir taraftar olarak beni tatmin etti bunca seneden sonra bu transferler:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
EVET

Anıl Umut, haltie, İntifada 3 60.00%

HAYIR

Atakan, zibidi39 2 40.00%

genel olarak beşiktaşlılar memnun bu işe doğal olarak :ehe oylar gelsin bakalım :eller:

Atakan

Atakan

Üye
Kardeşim neden oylarımızı yazıyonuz oraya açık açık :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
çünkü oylamayı açık yaptım :kop2:

Mert

Mert

Üye
Oyuncuların parasını ben ödemediğim sürece memnunum:ehe

corlulu

corlulu

Üye
daha ne istycez ya Allah tan belamızımı :D

'Davut

'Davut

Üye
Hem böyle bir yazı var...:d:
Beşiktaşın Dünyaca ses getiren Transferlerinden

Sonra Memnunmusuz...:d: Dünya konuşuyor mennun olunmaz mı...? :d:

Yorumuma gelecek olursak quresma kapalı kutu kötü olabilir başarılı olabileçeği gibi Guti iyi bir futbolcu eğer harbiden bjk'ye kupa kaldırmak için geldiyse bunun için çabalarsa iyi... Benim için Memnun edici çünkü bu futbolcular bir zamanlar:D iş yapmış futbolcular...

Bu arada Anıl sen Bjk geçen sene kötü gidiyorken ve bütün kupalara nisan gelmeden havlu atınca Ben bıraktım beşiktaşı sizde bırakın rahat edin dememişdin...:hmmm Bi bbırak bi tut bu nasıl oluyor...:hmmm

^^Positive^^

Üye
bir Galatasaray lı olarak değilim:D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Davut™;2537130' Alıntı:

Bu arada Anıl sen Bjk geçen sene kötü gidiyorken ve bütün kupalara nisan gelmeden havlu atınca Ben bıraktım beşiktaşı sizde bırakın rahat edin dememişdin...:hmmm Bi bbırak bi tut bu nasıl oluyor...:hmmm

Bırakınca nolacak,Fenerbahçe'yi mi tutacam?:hmmm
Lafla bırakılmıyor ki Siyah-beyaz bağımlılıktır:D

'Davut

'Davut

Üye
Bırakınca nolacak,Fenerbahçe'yi mi tutacam?:hmmm
Lafla bırakılmıyor ki Siyah-beyaz bağımlılıktır:D

Bırakınca Fbli olmayacan rahatlıyacan kendi dediğin gibi...:d:

Bu kadar fazla trasfer iyide bide gidecek olanlar Birde onların gitmesinden memnunmusunuz diye anket olsa acaba ne çıkardı...:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt