Yıldız Milliler İtalya'da..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Yıldız Milliler İtalya'da..
İtalya'da 15-24 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılacak Türkiye Yıldız Erkek Milli Takımı bu ülkeye gitti. Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, milli takım, THY'ye ait uçakla İtalya'nın başkenti Roma'ya giderken, oradan da şampiyonanın oynanacağı Chieti kentine geçecek.


15 Ağustos Cuma günü başlayacak şampiyonada milliler Hırvatistan, Polonya ve Letonya ile birlikte (C) Grubu'nda yer alacak. Ay-yıldızlılar ilk maçını Hırvatistan, ikinci maçını Polonya ve son maçını ise Letonya ile oynayacak.

Yıldız Milli Takım Antrenörü Mustafa Derin, Basketbol Federasyonu'nun resmi sitesine yaptığı açıklamada, öncelikli hedeflerinin gruptan lider olarak çıkmak olduğunu belirterek, ''Biz şampiyonayı etap etap düşünüyoruz. Öncelikli hedefimiz yer aldığımız (C) Grubu'nu lider olarak bitirmek ve bir üst tura yükselmek. Enes Kanter'in Genç Milli Takımdan gelmesiyle daha da kuvvetli olduk. Enes de ilk grup maçlarında takıma adapte olursa çok tehlikeli bir takım olacağız'' dedi.

Yıldız Milli Erkek Takım'ın şampiyona kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Akın Bergansa, Murat Nuri Kutlu (Beşiktaş Cola Turka), Şafak Edge (Banvit), Yiğit Can Vardal, Burak Yacan Yüksel (Efes Pilsen), Berkay Candan, Kerem Hotiç, Enes Kanter (Fenerbahçe Ülker), Kevin Kaspar (FMV Işıkspor), Ramazan Tekin (Pınar Karşıyaka), Serkan Avcı, Metin Salkım (Tofaş).
 


qurbuz

qurbuz

Üye
çok gsl bi konu aç mışsın
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
çok gsl bi konu aç mışsın


basketbol konu başlığı altında bulunduğum paylaşımlarımın çoğuna ^sağol^ yahut ^güzel konu^ diyerek geçiyorsun....konuyla ilgili yorum neredeyse yok gibi (bu zamana kadar yaptığın yorumlarda da gözümden kaçmadı).... önceden farkettim ama bu sefer uyarayım dedim....sırf mesaj sayını arttırmak için ^sağol^ yada ^güzel konu^ gibi mesajlar atmaktan vazgeç bir dahaki uyarım daha sert olacaktır...
 

Benzer Konular



Üst Alt