Ülker Arena'da dev turnuva

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Ülker Arena'da dev turnuva

TBF tarafından Spor Toto'nun ana sponsorluğunda düzenlenecek 'Spor Toto World Cup 11', 23-25 Ağustos tarihlerinde İstanbul'da organize edilecek.Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilecek turnuvaya A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın yanı sıra, Sırbistan, Hırvatistan ve Belçika milli takımları katılacak.
Organizasyonun bilet satışları yarın Biletix üzerinden başlayacak. Altı kategori halinde satılacak biletlerin fiyatları 10, 20, 30, 50, 100 ve 150 lira olarak belirlendi. Biletix üzerinden yapılan satışlarda hizmet bedeli de fiyatların üzerine eklenecek.
PROGRAM
"Spor Toto World Cup 11"de maç programı şöyle:
23 Ağustos Cuma:
18.15 Hırvatistan-Sırbistan
20.30 -Belçika
24 Ağustos Cumartesi:
18.15 Belçika-Sırbistan
20.30 -Hırvatistan
25 Ağustos Pazar:
18.15 Belçika-Hırvatistan
20.30 -Sırbistan
ERDENAY: ÇOK CİDDİ RAKİPLERLE KARŞILAŞACAĞIZ
TBF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, "Spor Toto World Cup 11" ile ilgili olarak federasyonun internet sitesine şu açıklamayı yaptı:
"Hırvatistan, Sırbistan ve Belçika gibi çok ciddi rakiplerle karşılaşacağız. Hem seyirciler hem de bizim için çok iyi bir turnuva olacak. Bence turnuvanın zamanlaması da son derece iyi. Çünkü herhangi bir olumsuzluk yaşansa bile bunu atlatabilecek bir süre zarfı bulunuyor"
TANJEVIC: TURNUVAYI ÇOK CİDDİYE ALIYORUZ
A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic ise organizasyonla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:
"Spor Toto World Cup her zaman olduğu gibi hazırlık döneminde oynayacağımız turnuvaların en önemlisi. Avrupa Şampiyonası öncesi takımımızın son durumunu görebileceğimiz, kendimizi son defa test edebileceğimiz turnuva. Eğer Spor Toto World Cup'a kadar performansımızı yüzde 90'lara kadar çekebilirsek bu bizim için önemli bir aşama olacaktır. Ayrıca tabii ki turnuvaya hiçbir oyuncumuzun sakatlık problemi yaşamamasını umuyoruz. Bütün bu nedenlerden dolayı Spor Toto World Cup'ı ve orada oynayacağımız rakipleri fazlasıyla ciddiye alıyoruz."
MİLLİLER SLOVENYA'YA UÇTU
Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Basketbol Takımı, özel turnuvaya katılmak üzere Slovenya'ya gitti.
Celje kentindeki Zlatorog Spor Salonu'nda 3 gün sürecek turnuvada 'nin yanı sıra ev sahibi Slovenya, Sırbistan ve Letonya mücadele edecek.
"12 Dev Adam", turnuvadaki ilk maçında yarın Sırbistan ile karşılaşacak. l
PROGRAM
Turnuvada (TSİ) maç programı şöyle:
Yarın:
19.00 - Sırbistan
21.45 Slovenya - Letonya
3 Ağustos Cumartesi:
19.00 - Letonya
21.45 Slovenya - Sırbistan
4 Ağustos Pazar:
18.30 Sırbistan - Letonya
21.15 Slovenya -
A Milli Takım, turnuva maçlarının ardından 5 Ağustos Pazartesi günü İstanbul'a dönerek hazırlıklarını sürdürecek.
 

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
1
Görüntüleme
359
bilisimler
RomeusTR
Cevap
1
Görüntüleme
509
bilisimler
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
306
Rygebin
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
437
ANIL


Üst Alt