SheFy Üye Yilbasini takmiyorum. kutlamiyoruz normal gun gibi gecip gidiyor. yani sıkıntı yok. Abi sana da yakıştıramsdım alkol falan
Yilbasini takmiyorum. kutlamiyoruz normal gun gibi gecip gidiyor. yani sıkıntı yok. Abi sana da yakıştıramsdım alkol falan
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi alemci_09' Alıntı: Ben rakım balıgım mezem ve yanlızlıgım yeni yıla böyle girecem Genişletmek için tıkla ... En Guzeli Bro .. =]
alemci_09' Alıntı: Ben rakım balıgım mezem ve yanlızlıgım yeni yıla böyle girecem Genişletmek için tıkla ... En Guzeli Bro .. =]
Jomolocco Üye kerim336' Alıntı: Alkolden ne anliyosunuz? Genişletmek için tıkla ... sen fizzy iceceklerden ne anliyorsan onu
kerim336' Alıntı: Alkolden ne anliyosunuz? Genişletmek için tıkla ... sen fizzy iceceklerden ne anliyorsan onu
doctorrr Üye İçeni yargılamak bize düşmez. Bak Neyzen ne diyor; ''Rakı, şarap içiyorsam sana ne. Yoksa sana bir zararım içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.''
İçeni yargılamak bize düşmez. Bak Neyzen ne diyor; ''Rakı, şarap içiyorsam sana ne. Yoksa sana bir zararım içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.''
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi Jomolocco' Alıntı: sen fizzy iceceklerden ne anliyorsan onu Genişletmek için tıkla ... +1 .. Okullarda, Cevrenizde, Aileniz Size Alkolun Kotu Birsey Oldugunu Belki Hergun Soyluyorlar .. + Haklilarda .. - Fakat Akolik Degiliz .. Ozel Gun Ve Gecelerde Iceriz O Kadar .. Ha Birde Yalniz Kaldigimizda (Ben Boyleyim) Ayrica Icerseniz Seveceginize Eminim .. =] - - - Eklendi - - - larten123' Alıntı: Rihanna'mın konseri var onu izleyeceğim elime kuruyemişimi alarak Genişletmek için tıkla ... Su Rihanna'yi Birtek Ben Sevemedim .. Metal Dinledigim Icin Herhalde .. =]
Jomolocco' Alıntı: sen fizzy iceceklerden ne anliyorsan onu Genişletmek için tıkla ... +1 .. Okullarda, Cevrenizde, Aileniz Size Alkolun Kotu Birsey Oldugunu Belki Hergun Soyluyorlar .. + Haklilarda .. - Fakat Akolik Degiliz .. Ozel Gun Ve Gecelerde Iceriz O Kadar .. Ha Birde Yalniz Kaldigimizda (Ben Boyleyim) Ayrica Icerseniz Seveceginize Eminim .. =] - - - Eklendi - - - larten123' Alıntı: Rihanna'mın konseri var onu izleyeceğim elime kuruyemişimi alarak Genişletmek için tıkla ... Su Rihanna'yi Birtek Ben Sevemedim .. Metal Dinledigim Icin Herhalde .. =]
Kerim. Üye larten123' Alıntı: Rihanna'mın konseri var onu izleyeceğim elime kuruyemişimi alarak Genişletmek için tıkla ... Tv2
larten123' Alıntı: Rihanna'mın konseri var onu izleyeceğim elime kuruyemişimi alarak Genişletmek için tıkla ... Tv2
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi doctorrr' Alıntı: İçeni yargılamak bize düşmez. Bak Neyzen ne diyor; ''Rakı, şarap içiyorsam sana ne. Yoksa sana bir zararım içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.'' Genişletmek için tıkla ... +1 .. =] - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Dedem bile yılbaşı gecesi mervelerde kalcak.. Bak ya.. Genişletmek için tıkla ... Merve .? =]
doctorrr' Alıntı: İçeni yargılamak bize düşmez. Bak Neyzen ne diyor; ''Rakı, şarap içiyorsam sana ne. Yoksa sana bir zararım içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.'' Genişletmek için tıkla ... +1 .. =] - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Dedem bile yılbaşı gecesi mervelerde kalcak.. Bak ya.. Genişletmek için tıkla ... Merve .? =]
Amaru Shady Üye Mazlum Somer' Alıntı: +1 .. =] - - - Eklendi - - - Merve .? =] Genişletmek için tıkla ... bu bi espri. Türkiye'den uzak kalınca anlayamaman normal
Mazlum Somer' Alıntı: +1 .. =] - - - Eklendi - - - Merve .? =] Genişletmek için tıkla ... bu bi espri. Türkiye'den uzak kalınca anlayamaman normal
Kerim. Üye Jomolocco' Alıntı: sen fizzy iceceklerden ne anliyorsan onu Genişletmek için tıkla ... İcince 40gün abdestiniz tutmuyor.gusül almayinca ne olunuyo biliyosunuzdur
Jomolocco' Alıntı: sen fizzy iceceklerden ne anliyorsan onu Genişletmek için tıkla ... İcince 40gün abdestiniz tutmuyor.gusül almayinca ne olunuyo biliyosunuzdur
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: bu bi espri. Türkiye'den uzak kalınca anlayamaman normal Genişletmek için tıkla ... Anlat Sende Pondusss .?! =D
Pondusss' Alıntı: bu bi espri. Türkiye'den uzak kalınca anlayamaman normal Genişletmek için tıkla ... Anlat Sende Pondusss .?! =D
doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: bu bi espri. Türkiye'den uzak kalınca anlayamaman normal Genişletmek için tıkla ... Banu da olabilir
Pondusss' Alıntı: bu bi espri. Türkiye'den uzak kalınca anlayamaman normal Genişletmek için tıkla ... Banu da olabilir
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: İcince 40gün abdestiniz tutmuyor.gusül almayinca ne olunuyo biliyosunuzdur Genişletmek için tıkla ... Ictikten Sonraki 40 Gunde Herhangi Bir Sey Yapmiyoruzz .. Ama 40 Gunun Sonunda Da Fena Patliyoruzz .! =D
kerim336' Alıntı: İcince 40gün abdestiniz tutmuyor.gusül almayinca ne olunuyo biliyosunuzdur Genişletmek için tıkla ... Ictikten Sonraki 40 Gunde Herhangi Bir Sey Yapmiyoruzz .. Ama 40 Gunun Sonunda Da Fena Patliyoruzz .! =D
Amaru Shady Üye Mazlum Somer' Alıntı: Anlat Sende Pondusss .?! =D Genişletmek için tıkla ... doktor buyursunlar o daa iyi anlatır
Mazlum Somer' Alıntı: Anlat Sende Pondusss .?! =D Genişletmek için tıkla ... doktor buyursunlar o daa iyi anlatır
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi m542tf' Alıntı: Ptt yapacağım bu sene Genişletmek için tıkla ... Buda Guzel .. =]
doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: doktor buyursunlar o daa iyi anlatır Genişletmek için tıkla ... Mazlum abinin yaşıtları çok enerjik, birer clubber
Pondusss' Alıntı: doktor buyursunlar o daa iyi anlatır Genişletmek için tıkla ... Mazlum abinin yaşıtları çok enerjik, birer clubber