Mazlum Somer
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben yine tek başınayım yani en güzel olan halimle
içki içmem zaten diğer günlerden farklı olmayacak benim için
oruç tutacam kuran okuyacam ve aılemle herzamankı oldugu gbı vakıt geçırcem
Ben napsam acaba ya? hala karar veremedimLan ne güzel 4 gün izin verecektiniz, niye caydınız? Yok yani madem vermeyecen ne diye lafını edip milleti hayal kırıklığına uğratıyorsun ki ! Terbiyesizler
Komutan Mi Muhammed .? :]
Normalde yemin töreni 21'indeydi. O hafta denetleme oldu ve 1 hafta ertelendi tören. Ertelendiği zaman, yani 2-3 hafta önce, törenin ertelendiğini ve yılbaşı nedeniyle izinlerin 4 gün olacağını kesin bir dille söyledi komutanlar. Aradan bir hafta geçmedi, kesinlik yok ne olacağı belli değil dediler. O günlerden yemin töreni arefesine kadar bu şekilde devam etti ve biz 4 gün beklerken, son gün, izinin 2 gün olduğu açıklandı ve bütün hevesimiz kursağımızda kaldı. Bu 2 günlük izin bile o psikolojiyle yetersiz oldu gözümüzde ve hiç bi değeri kalmadı hemen hemen. Biz de ona kızıyoruz, ne diye 4 gün lafını ediyorsunuz ki?
O kadar önemli değil aslında da, 4 gün olaydı eyi olurduNe güzel eve gidecektim..
Anladimm ..
Valla Askerlik Konusunda Pek Bir Bilgim Olmadigi Icin Yorum Yapamayacagim .. =]
Soruda Soramam Cunku Askerlik Yapmicam Ben .. =]
Hayirlisi Olsun .. Uzulme .. =]
Üzülmüyordum ama bu sefer senin için üzüldümHerkesin yapması gerektiğini düşünüyorum..
Aslinda Ben Askerlik Yapmayi Istemem .. Herhalde Allah Gonlume Gore Verdi .. =]
Bro Valla Yasadigim Ulkede Askerlik Derdi Yok .. Sevinilir Mi Uzunulur Mu Bilemem Ama =/
İstemiyor olman gayet doğal, ki zaten zor gelir alışana kadar. Ben de işte o zorluğun insanlara faydalı olduğu düşüncesindeyim. Özellikle de senin için. Üşengeç olduğunu söylemiştin diye hatırlıyorum. Bu askerlik üşengeçliği köküne kadar alır insandan
Düzenli besleniyorsun, düzenli yatıp kalkıyorsun, spor yapıyorsun.. Maddi olmasa da manen çok faydalıTabi bakış açına göre de değişir. Şahsen ben böyle düşünüyorum. Bu sayede hiç zor gelmiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?