Duyuru Yılbaşı Çekilişi Katılımlar 400 Üyeyi Bulana Kadar Devam Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yılbaşı Çekilişi Katılımlar 400 Üyeyi Bulana Kadar Devam Ediyor
Değerli arkadaşlar,

1 Ocak 2017 de sonuçlandırmayı hedefleyerek başlattığımız (Yarışma Konusu) ve "Sony Playstation 4, General Mobile GM5 ile Taşınabilir Powerbank" ödüllü Yılbaşı hediye çekişimizi, aralık ayındaki sosyal medya engellerinden dolayı yeterli katılım sağlanamadığından 31 Ocak 2017 tarihine ertelemiştik. (Duyuru Konusu)

Yarışma tarihini uzatmamız, yarışmanın düzenlenme amaçlarına paralel olarak belirlediğimiz kurallarından biri olan 400 Üye Katılımı şartını maalesef henüz sağlayamamıştır.

Facebook ve Twitter mecralarında sabitlenen ve repost edilmesini istediğimiz konular için yapılan kontrollerde, 31 Ocak 2017 itibari ile twitter tarafında 350 retweet, facebook tarafında ise 720 paylaşım yapılmıştır. Sosyal mecralarda bu çekilişimizi duyuran çok sayıda üye olmasına rağmen, çekilişe katılmak isteyen üyelerimizin forumdaki ilgili yarışma konusuna (Yarışma Konusu) katıldıklarını belirtir mesaj atmaları gerekmekteydi. Ve çekilişin, bu konuya mesaj yazanlar arasında yapılacağını belirtmemize istinaden katılımcı sayısı 400 üyeyi bulmamıştır.

Sosyal medyadan veya siteden hediye çekilişimize katılmak isteyen, ilgili yarışma konusuna katılıyorum diyen 31 Ocak 2017 itibari ile 190 Üye katılım yaptığını görüyoruz. Dolayısı ile bu sayının 400 olması için, 400 olana dek yeni bir erteleme kararı almamız gerekti. Yarışma ödülleri hazırdır ve yarışmayı kesinlikle iptal etmiyoruz. Aksine belirtilen süre ve yarışma kurallarının sağlanması için yarışmayı devam ettiriyoruz.

Sosyal medyadan ilgili pinlenen (sabitlenen) konularımızı retweet/repost eden üyelerimiz, hala bu çekiliş konusuna "katılıyorum" seklinde yorum yazarak gerekli bilgileri vermedilerse, daha önceden paylaştıkları da esas alınarak yarışmaya katılımları sağlanacak. Yani daha önce paylaşmış ancak çekiliş konusuna "katılıyorum" yorumu yazmamış üyelerimizi ve yeni yarışmaya katılacak üyelerimizi sayı olarak 400 e tamamlamak üzere yarışmamıza devam ediyoruz.

Yarışmaya katılan katılımcı üye sayısı, 400 olduğu an itibari ile yarışma bitecek ve ertesi gün çekiliş yapılarak, sonuçları yayımlanacaktır. Katılımcı sayısının 400 olma süresi için, sitemizi ve duyuruları takipte kalın :oke:

Not:
Bazı arkadaşlar, sadece twitter dan retweet ederek, veya sadece facebook' tan repost ederek çekilişe katıldığını düşünüyor olabilir. Tekrar hatırlatacak olursak, çekiliş listesine adınızı yazdırmanız için aşağıdaki 3 aşamayı yapmış olmanız gerekmektedir.
  1. Facebook sayfamızdaki üstteki sabit yarışma konumuzu kendi duvarınızda repost edin.
  2. Twitter sayfamızdaki en üstteki sabitlenen yarışma konumuzu kendi profilinizden retweet edin.
  3. Çekiliş konusuna katılıyorum diyerek bilgi verin.

Paylaşımları yapmış ancak hala adını konuya yazmamış olan arkadaşlar, tekrar paylaşım yapmadan adını konuya yazdırabilir.


Teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Zuleyha unal, m542tf, Jan ve 6 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt