Yılan Zehri Kanı Bakın Ne Hale Getiriyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben gözlere nisan alıp kör ettigini duymustum asırı isabet aldıgında :hmmm
Şu ölen belgeselci adamın belgeselinde izlemistim gözlük takıp yaklasmıstı.

• Beğen
Tepkiler: s@hr@
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Ben gözlere nisan alıp kör ettigini duymustum asırı isabet aldıgında :hmmm
Şu ölen belgeselci adamın belgeselinde izlemistim gözlük takıp yaklasmıstı.

Evet haklısın ...tükürük kobrası Kenya'da 15-20 insanı ya da 40 fareyi öldürecek zehir taşıyor.göze isabet ederse körlüge sebep oluyor...

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Evet haklısın ...tükürük kobrası Kenya'da 15-20 insanı ya da 40 fareyi öldürecek zehir taşıyor.göze isabet ederse körlüge sebep oluyor...

o_O

Gözlügün üstünden bile etki etmisti yerli halkın arasına girip biseyler anlattı ama anlamadılar sonra yılan gibi isaret yapıp tükürdü der gibi eliyle hamle yapınca hemen anladı zaten yerliler su falan verdiler hemen yıkadı suratını kör olmadı ama sanırım panzehirini alıyor o tür çekimler için öncesinde :hmmm

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Zaten böyle olmasaydı, zehirli yılan ısırınca arı sokmuş gibi azıcık şişer, kaşınır ve geçerdi ... Kana karıştığı an, yani damara denk geldiğinde hiç kurtuluş yo wallaaa, Isırık yerinideki zehiri sorarak tükürme nedeni kana karışmadan zehri o bölgeden çıkartmak ... Waaayy beeee ... :ah

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: serinaga

nokia603belle

Üye
hayret ettim ya acayip bişey.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayret doğrusu, ürperdim yahu...

ekc-103

ekc-103

Üye
etkilendim

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Pıhtılaşmış kan ama şu var siz eyer kan'ı oda sıcaklığın da bekletirseniz zaten donar bu da bir hile olabilir videoda ki. Dünyanın merkezin de bile hile yapıyorlar turistleri çekmek için dünyanın merkezin de bir su bide çöp almış 1-2 adam bir sağa bir sola gidiyor,sağda ki yarım küreye geçersem şu yöne gidiyor solda ki yarım küreye geçersem şu yöne gidiyor gibisinden şaşırtmaca yapıyorlar. Kısa yoldan para kazanmanın derdi. Nat geo'da falan gösterilmişti hilesini açıkladılarda yinede tınlamadılar. Bir ekleme tavyandı heralde ordada yılanların ilk önce kalbini,atarken yerler daha sonra kanını içerler. Bu avcı av ilişkisidir av olan hayvanın kalbi yenilir ilk önce.

codblackops2

codblackops2

Üye
:oha:

Adilx05

Adilx05

Üye
Yok Artık :aman2: :oha:

ibrahimfirat

ibrahimfirat

Üye
daha once gormustum bunu ama ınsan kanınıda aynı hale getirirmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt