Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yıl olmuş 2012 hala maxicep te misafir olarak gözükenler var :D
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otostopçu
Üye
Konu Sahibi
yıl olmuş 2012 hala maxicep te misafir olarak gözükenler var :D
anlamaış değilim nasıl dayanıyorlar ilk gördüm anda hemen üyeliğimi açmıştım 3-4 hafta sonra zaten üye olcaksınız nedir bu inat değilmi
ultrayer6
Üye
boşver eninde sonunda üye olurlar
Emma-Watson
Üye
Boşver öyle kalsınlar bazı üyeler var 3-4 mesaj forumu sömürüyolar.
Silinen Üye 440290
Kapalı Hesap
bende eskiden ne arasam maxıcepte . üye olmamak için dayandım dayandım ama sonunda pes ettim iyi ki de üye olmuşum
Neden üye olmamakta direndiğimi hala anlamış değilim :
.SeRDaR.
Üye
Mecbur üye olacaklar
Haydar
Emekli Yönetici
Türe
Üye
olacak olacak
DDorlion
Üye
ben ilk soru sormak için açmıştım sene 2009 kimse cevaplamadı aklıma geldi sene 2012 girdim şuanda hala burdayım
SHS
Üye
hepsi üye olamaz
Silinen Üye 440290
Kapalı Hesap
2008de üye olmuştum ne kadar hızlı geçiyor zaman
Amaru Shady
Üye
geceleri bile misafir olanlar var
yaren_dede
Üye
her yere üye olamaz ya herkes bende bazen başka forumlara göz gezdiriyorum ama üye olmuyorum
geçen gün arkadaşıma okadar hava attım maxicepte herşeye çare var diye iphone bölümünde bir soru sorduk oralı bile olmadı kimse
heralde en aktif bölüm symbian
her yere üye olamaz ya herkes bende bazen başka forumlara göz gezdiriyorum ama üye olmuyorum
geçen gün arkadaşıma okadar hava attım maxicepte herşeye çare var diye iphone bölümünde bir soru sorduk oralı bile olmadı kimse
heralde en aktif bölüm symbian
bende eskiden ne arasam maxıcepte . üye olmamak için dayandım dayandım ama sonunda pes ettim iyi ki de üye olmuşum
Neden üye olmamakta direndiğimi hala anlamış değilim :
ben de yorum yazmamak ıcın tam 3 seneye yakın dırendıgımı bılıyorum.ne zaman kı dosya ındırmek lınklerı gormek ıcın 2007 de 20 mesaj sart oldu o zamandan sonra yorumlarda bulunmustum tabı serzenıste bulunarak