planlarımız değişti ablamla kutlayacaktık o bugün amerikaya uçtu , babamlar programı değiştirdi dışardalar yani ben eve arkadaşları toplarım ve ........ tombala oynarız
kardeş kusura bakma ama sen o şıkkı koymuşsun ben ne yapiyim son şıkkı işaretledim yani
gerçekden her gün nasıl geçiyorsa oda normal bir gün gibi işde diğer arkadaşlara iyi eğlencelerrr
<div class='quotetop'>(Caine @ Dec 26 2005, 01:52 AM) [post=237343]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kardeş kusura bakma ama sen o şıkkı koymuşsun ben ne yapiyim son şıkkı işaretledim yani
gerçekden her gün nasıl geçiyorsa oda normal bir gün gibi işde diğer arkadaşlara iyi eğlencelerrr
[/b][/quote]
saol ben rahatım sende rahatsınkı bu şıkı sectin
Valla ben genelde hıristiyan ve yahudi adetlerine karşı son derece müslüman duruşu göstermem gerketiğini düşündüğüm için yıl başında kaza namazlarımı kılacam,Bir yılın bir kendimce muhasebesini yapacağım ve kısmet olursa Kuran-ı Kerim okuyarak geçirmeyi düşünüyorum.Bu gidiş iyi bi gidiş değil zannımca yakında paskalya kutlamaları felan da olur bizde