Rygebin
Üye
-
Konu Sahibi
-
senin gibi üyeler oldukça daha çok gider2004 de kurulmamışmıydıniye 2006 da aktiflik düşmüş ama helal olsun harbiden hala ayakta site
site mi gider yoksa üyeler mi kaçar anlamdaydısenin gibi üyeler oldukça daha çok gider
@H0lligan+site mi gider yoksa üyeler mi kaçar anlamdaydı
aynn arada yaptığınız komik yorumlarla üyeleri daha çok çekiyorsunuz ve maxi bağımlılık yapıyorMaxicepten üyeler kaçmaz.
@ghstr +500 üye ayrıldı@H0lligan+= 100 üye ayrıldı
@kaankulahli += 200 üye ayrıldı
@SoulsEagle += Hiçbir değişim yok
aynn arada yaptığınız komik yorumlarla üyeleri daha çok çekiyorsunuz ve maxi bağımlılık yapıyor
Bende 2012'nin Ocak ayında olmuştum tam 3 sene geçti.. Evet biraz öyleydi ama halan aktif bir site . .Aslında üye olduğum zamanlarda çok daha aktifti forum symbiana büyük ilgi vardı
Aha geldiolm ben gidersem site kapanır lan
@H0lligan+= 100 üye ayrıldı
@kaankulahli += 200 üye ayrıldı
@SoulsEagle += Hiçbir değişim yok
aynn arada yaptığınız komik yorumlarla üyeleri daha çok çekiyorsunuz ve maxi bağımlılık yapıyor
keşke sadece ciddi olsadiğer 2 arkadaşım adına da teşekkür ederimforum da herkes aşırı ciddi bir halde azıcık daha samimiyet gerekli forumda ben ve @H0lligan , @kaankulahli gibi birbirini tanıyan kişiler arasında samimiyet var ancak daha şahsen tanışmamış üyeler arasında zerre samimiyet yok gerçekten büyük bir eksik
Neden daha berbat birşeykeşke sadece ciddi olsa
Aha geldi
keşke sadece ciddi olsa
Burası Survivor buradan kaçış yok!!!!!benden kurtuluşunuz yoh olomşu 2 gündür telefona ROM kuruyorum whatsapp da o yüzden yohum daha ölmedim
vallaha
Burası Survivor buradan kaçış yok!!!!!
Gel gel bekliyoz .
2009 da üye olmuştum. Zaman zaman uzaklaşır giderim. Bir ara geri dönerim şimdiye kadar böyle devam etti. Tapatalk ile foruma ulaşmak daha kolay olduğu için aktiflikte artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?