Yiğidolar affetmedi (sivas-fenerbahçe 2-1)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yiğidolar affetmedi (sivas-fenerbahçe 2-1)
bir türlü istediği oyunu ortaya koyamayan kanarya hem ligde hemde avrupa da hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Ligde bir varmış bir yokmuş yapan fener bu adetini devam ettiriyor. Ligde bir malup bir galip bir malup bir galip gelen fenerbahçe şimdide bunu bozmayarak devam ettirdi. Ve malup oldu. Sivas karşısında ilk yenilgisini alan kanarya ligdede çıkılmaz bir bataklığa saplanmış gibi batmaya devam ediyor.
Fener 1-0 öne geçtik den sonra 11 dakka içinde yediği iki golle 3 puanı yiğidolara hediye etti. 77 murat 88 sezer.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
yani hem fenerliyim aynı zamanda sivaslıyım üzüleyim mi sevineyim mi :|

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ali TZen baTZkan, FenerbahTZe TZampiyon... :ehe:ehe:kop::kop:

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Fenerbahçe ligden kopacak bu sezon önemli puanlar kaybediyor ilerde kaybedilen puanlar için cok kafalarına vurular artık ama iş işten geçmiş olacak

lovestar

lovestar

Üye
dünyanın parasını harcayıp gecen seneden daha kötü bir kadro oluşturmayı başardılar helal olsun.guiza boş topçu degilde emreye giden paraya yazık.tebrikler sivasa.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok Büyük Olaylar Olacak.

Salihyet

Salihyet

Üye
Ali TZen baTZkan, FenerbahTZe TZampiyon... :ehe:ehe:kop::kop:
Şikayet butonunu kullanmaya utandım, seni kendi haline bırakıyorum..

dünyanın parasını harcayıp gecen seneden daha kötü bir kadro oluşturmayı başardılar helal olsun.guiza boş topçu degilde emreye giden paraya yazık.tebrikler sivasa.
Emre ve josicho yerine daha doğru bi oyuncu alınsaydı, ve aragones yerine daha genç ve istekli bi hoca bu takımı açık ara şampiyonluğa götürebilirdi belkide.... :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Sistem bi türlü oturmuyor fenerbahçe beraberliği dahi kurtaramıyor...5 hafta oldu Güiza fiyasko demiştim ama herkes yok efendim ispanyada penaltısız 27 gol atmış :) penaltılı atsa ne yazar :ehe
Futboldan en iyi ben anlarım diyen Aziz Yıldırım ne haldedir şimdi :islik 5 maçta 6 puan topladı fenerbahçe şampiyonluk şimdiden gidiyor yavaş yavaş...

Salihyet

Salihyet

Üye
Futboldan anlamak çok zor değil, herkez kendince bi otoritedir zaten..

Dwyane_Wade

Üye
bu sene ligde kalmaya oynayacağız herhalde...:@

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bu kadar paraya takımı bu hale getireceğime Aurelio'yu takımda tutardım.Güiza'nın yerinede Blackburn'den Santa Cruz'u alırdım.Paşa paşa oynardım ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
geçen sene cimbomun transfer politakasına gülerken bu sene tuttugum takımın transfer politikasına bakıyorum rezalet ya..Kezmanla biz daha iyidik ya adam bir atmıyordu iki atmıyordu üçüncüde atıyordu..

Takım eksik olabilir ama Aragones beni korkutuyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...