BURSASPOR 2-1 FENERBAHÇE (yorumlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BURSASPOR 2-1 FENERBAHÇE (yorumlar)
Fenerbahçe guizanın attığı golle 4. Dakikada 1-0 öne geçiyor.

Ceza sahasına yapılan ortada seken top tuna'nın önünde kalıyor. Çok rahat bir şekilde sert vuruşu ile maça denge geliyor. 1-1

Ve gooool Bursaspor öne geçiyor. Kalecinin attığı penaltı golü ile takımını öne geçiriyor.

Ve fenerbahçe 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 yeniliyor ligde şampiyonluk umutlarını rafa kaldırıyor.

Ligin orta sıralarında tutunmaya çalışan bursa bu hafta evinde fenerbahçeyi ağırlıyor. Fenerbahçeye karşı oynadığı maçlarda şansı tutmayan bursa bu maçta bir devi devirerek 3 puana ulaşmak istiyor.

Diğer tarafta geçen haftayı süpriz takım kocaeli ile berabere kalarak 2 puan kaybeden ve şampiyonluk yarısından ağır yara alan kanarya bu maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Yenilmesi halinde şampiyonluğun çıkmaya gireceğini bilen ıspanyol teknik adam bu maçı kazanmak isteyecektir.

Iki takımda geçen haftayı puan kaybı ile kapatmıştı. Bursa şuan şampiyonluğa oynayan veya düşme hattında bir takım olmaması ve fenerin yenilmesi halinde şampiyonluğun hayal olabileceğini düşünürsek fenerbahçe bu maçta avantajlı olarak çıkıyor diyebiliriz.
Bu maç hakkında yorumlarınız nelerdir.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Biz Bursasporu her zaman yenmişizdir.Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok..Bursaspor zor deplasman olarak düşünenler olabilir. Her türLü Fenerbahçe kazanır ve kazanmalıdır da.

Telafisi olmayan haftalara kaldık.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bu maç Fenerbahçe nin bu hafta kocaeli ye kendi sahamızda 2puan bıraktım bu çok büyük bir kayıp bundan önceki haftalarda kayseri yi deplasmanda , şampiyonluk hesabı yapan 5. büyük sivası da evimizde yendik bu maç Fenerbahcenin başka hiçbir seçeneğe gitmez..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Adeta tamam mı devammı maçı bakalım neler olucak.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen katılıyorum. Kaybetmesi yada berabere kalması şampiyonluğa havlu atması gibi birşey oluyor.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Helal olsun. Başka birşey diyemiyorum. İlk Golün üstüne anca bu kadar yatılabilir.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
FenerbahçE .! şampiyonluk gidiyor mu ya şimdi ! PôfF.!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne yorum yapayım ki şimdi ben...!

Sabır da kalmadı artık.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Eğer bu maç 2-1 bitmeseydi çok üzülecektim İddaa kuponumda maça üstü verdim ve mac son 8 dk da maç döndü.....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ula salih gol oldukdan sonra havalara fırlamışsındır :) Kırdığın bişi oldu mu:D

İddaa bölümünde tartışalım maçları.ok.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Walla evde fazla bozuntuya vermedim ama daha kuponumun ilk macıydı inşallah devamı gelecek ...:)

arslansem

arslansem

Üye
2 haftadır Fenerbahçe de aynı futbol sergileniyor.Sivas ve Kayseri maçlarında uygulanan plan(top rakip takımdayken pres yapmak,kendilerindeyken kısa ve seri paslarla ileri çıkmak) 2 maçtır tutmuyor.Üstelik Kocaeli ve Bursa maçlarında atılan goller ofsayt.3derbiyi deplasmanda oynayacak olan fenerbahçenin şampiyonluk hedefi başka sezona kaldı artık..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt