Koradam
Üye
Nasıl yapılırsa yapılsın sorular sızacak zaten ama diğerlerine katılıyorumOna bakılırsa sınav sorularını hazirlayan ekip 100 kişiydi MUTLAKA birileri soruları sizdirmistir. Danıştay kararına rağmen soruların açıklanmamış olması da ayrıca bir skandal. Üstelik Türk vatandaşınin yıllarını verip çalışarak bin bir stresle sınava giripte kazanamadıgi üniversitelere mültecilerin kafasına göre girmesi de bu devletin vatandaşlarına resmen bir hakarettir.
"Danıştay kararına rağmen soruların açıklanmamış olması da ayrıca bir skandal." kısmına mı yoksa "Üstelik Türk vatandaşınin yıllarını verip çalışarak bin bir stresle sınava giripte kazanamadıgi üniversitelere mültecilerin kafasına göre girmesi de bu devletin vatandaşlarına resmen bir hakarettir." kısmına mı?Nasıl yapılırsa yapılsın sorular sızacak zaten ama diğerlerine katılıyorum
Erkek gözetmen saftı biraz beni aramadılar bile sadece baktı ben miyim diye o kadar. 2 saat oturdular ses yoktu ama sona doğru herkes şekerleri açmaya çalışınca sinir krizi geçiricektimBizim ortam çok iyiydi en koşede oturdum gözetmeni görmedim etmedim
Ayağada kalkmadilar
Girişte aramadilar burnum akar diye bir sürü pecete sokmustum felan ahh ah
Erkek gözetmen saftı biraz beni aramadılar bile sadece baktı ben miyim diye o kadar. 2 saat oturdular ses yoktu ama sona doğru herkes şekerleri açmaya çalışınca sinir krizi geçiricektim
Bu arada bakalım kaç kişi haksız yere bi yerlere gidecek bizde bakıcaz arkalarından daha açık konuşurdum ama yorum silinir
gerçekten miSoruların geri kalanı sınav sonuçlarıyla brlikte açıklanacak.
Evet sosyal böyleydiSınava kemerle girilmeyen bir yerde bu sorular ne ayak bilemedim.
Gerçek mi acaba?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Haberi okudum ilk başta gerçekten bir şey sandım. Yanlış anlamayın ben herhangi bir partiye üye veya destekçi değilim. Ama sondaki o " Bugün Gazetesi" yazısını görünce işte tam orada kahkaha attım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
TÜRK! TÜRK! TÜRKİYEOna bakılırsa sınav sorularını hazirlayan ekip 100 kişiydi MUTLAKA birileri soruları sizdirmistir. Danıştay kararına rağmen soruların açıklanmamış olması da ayrıca bir skandal. Üstelik Türk vatandaşınin yıllarını verip çalışarak bin bir stresle sınava giripte kazanamadıgi üniversitelere mültecilerin kafasına göre girmesi de bu devletin vatandaşlarına resmen bir hakarettir.
AsdSınava kemerle girilmeyen bir yerde bu sorular ne ayak bilemedim.
Gerçek mi acaba?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Söylemeyeceğim. Süpriz olsun.gerçekten miyoksa şaka mı
Cok zormus laBütün soru kitapciği internette dolaşıyo ya hay böyle sinava
Açıklanmışmı gerçekten?evet ygs sonuçları açıklanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?