YGS Heyecanı Babayı Öldürdü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BYFECI

BYFECI

Üye
    Konu Sahibi
YGS Heyecanı Babayı Öldürdü


YGS sınavına giren oğlu 19 yaşındaki Ali Can'ı oto parkta eşi Ayşe ve kızı 7 yaşındaki Dilara ile birlikte bekleyen baba 45 yaşındaki Duran Salur, kalp krizi geçirerek, otoparkta öldü. Sınavdan çıkıp babasının otomobiline ilerleyen amatör futbolcu, yerdeki cesedin babası Duran olduğunu ögrenince sinir krizi geçirdi. Genç, "Bu benim babam" diye ağladı.

"ARACINI PARKTAN ALMAYA GİTTİ"

Amatör Ligde mücadele eden Himmetdedespor'un başarılı oyuncularından 19 yaşındaki Ali Can Salur Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B Blokta, ikinci kez Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına girdi. Sınav bitimine yakın saatlerde baba Turan Salur, eşi Ayşe Salur'a,"Otomobili, kampus çok dolu olduğu için biraz uzakta bıraktığım yerden alıp, geleyim" diyerek, 7 yaşındaki kızı Dilara ile eşini kampus alanında bıraktı. Baba Turan Salur, aracını park ettiği , kampus bitişiğindeki Mayagöz Hastanesinin önündeki otoparktan almaya gitti.

"BU BENİM BABAM"

Burada kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren babanın başında polisler beklerken, sınavdan çıkan Ali Can ,annesi Ayşe ve kız kardeşi otoparka doğru geldiklerinde yerde bir cesedin olduğunu ve ceset torbası arandığını gördü. Talihsiz genç, polislere doğru koşarak cesede baktığında "Bu benim babam. Ne oldu, babama. Üstünü örtmeyin bu benim babam" diye bağırdı.

Olay yerinde hazır bekleyen 112 Sağlık ekipleri 7 yaşındaki Dilara, Ali Can ile annesi Ayşe'ye müdahale etti.
 


fk555897

fk555897

Üye
Üzücü bir durum. Allah Rahmet Eylesin!
 
salda15

salda15

Üye
sınav bahane ecel o ecel bunu öğrenmediniz gitti. Allah rahmet eylesin
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Üzüldüm gerçekten
 
yesilyol22

yesilyol22

Üye
Rabbim Tahsilatını Affetsin. Allah Rahmet Eylesin.
 
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Yazık ya birde sınav günü
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt