YETTİ ARTIK !!! Lg g3 şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Sizde de var mı ?

• Evet

Kullanılan: 7 58.3%
  • Hayır

Kullanılan: 5 41.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
    Konu Sahibi
YETTİ ARTIK !!! Lg g3 şarj sorunu
Ya harbiden artik yeter biktim bu lg g3 un sarj sorunundan otomatik baslayan tum uygulamalari sildim daha napiyim lutfen soyleyin ya off (daha once 3 kez ROM degistim)

KacakMazot

KacakMazot

Üye
birader eger 5.0 lollipop kullaniyor isen yapabilecegin hicbir sey yok neyazikki. bende suan lollipop yuklu ve bende sarj konusunda sikintiliyim bundan once marshmallow vardi acikcasi sarj sikintim yoktu ama sikildim lollipop a geri dondum ve sarj sikintim basladi. dediklerine gore kitkat bu konuda cok guzelmis sahsen denemedim ama bir dene istersen :D zaten hali hazirda 3 kez rom degismissin. birde ben stock rom kullaniyorum daha once hic denemedim diger romlari oyuzden nasillardir bilmem.

byAndroid

byAndroid

Üye
Değiştir hoca başka cihaza geç. Pil yetmez o cihaza :D

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
G3 için marhmallow çok iyi diyorlar dene derim

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 13.0 yukledim sikinti yok artik :) tesekkurler

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Bende cm13 kullanıyorum gunu rahat çıkartıyor 4 4,5 saat ekran suresi aliyorum. Hiz da cabasi.

Son düzenleme:
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Beyler cm13 nasıl herşeyi çalışıyormu stok rom da olduğu gibi. Bir ara double dokunma ile ekran açılıp kapaniyormu bir ara çalışmıyor filan dediler.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Calismayanlar akilli bekleme calismiyor. Smart cover calismiyor birde ses tusuyla hizli kamerayi baslatma calismiyor. Haricinde dikatimi ceken baska birsey yok.

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
    Konu Sahibi
Calismayanlar akilli bekleme calismiyor. Smart cover calismiyor birde ses tusuyla hizli kamerayi baslatma calismiyor. Haricinde dikatimi ceken baska birsey yok.
Güç tuşuna 2 kez basınca kamera açılıyor..

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kuyllandığn Şeylere Dikkat Et Kaç Senelik Cihaz

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
    Konu Sahibi
Lg g3 lg nin amiral gemisi telefonudur kolay kolay modasinin gececegini dusunmuyorum

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
    Konu Sahibi
Bi de ayarlarda kilit ekrani kisayollarini ayarlarken sol tarafa telefon koyuyorum kaydet diyorum ama hala google sesli arama var duzelmiyo

tyfndncr

Üye
Lg g3 de 5.0 lollipop kullanan arkadaşlara tek tavsiyem. Kitkat yüklemeri ve cihazı rootlayıp mcafee ve kullanmadığınız google uygulamalarını kaldırın wifi de çok rahat 4 saat ekran süresi alınıyor

KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
    Konu Sahibi
Şuan marshmallow 6.1 yükledim (cm 13.0) çok da memnunum öneriler için çok teşekkürler ! :)

Üst Alt