Yetkili Servis

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crocodilee

Üye
    Konu Sahibi
Yetkili Servis
Neo V sahibiyim ve Bursa'da yaşıyorum. Yetkili servis kim ve nereye vereceğim bilen var mı?

hunter41

hunter41

Üye
hangi garanti altında ona göre yardımcı olalım

crocodilee

Üye
    Konu Sahibi
kutusunu ve belgelerini kaybettiğim için bilmiyorum kutusunda ne yazdığını :(

- - - Eklendi - - -

sorunum da şu

Arkadaşlar neo v kullanıyorum, cihazım rootluydu ve cm 9.1 kullanıyodum. Dün akşam tlfnu elime aldığımda ekran kararmıştı ve hiç bi şekilde görüntü gelmiyordu. Kapatıp açtım defalarca ama düzelmedi. Ben de telefon brick olmuştur diyip bootloader kilidini falan pc üzerinden kapatıp Sony PC Companion ile tekrar sony nin kendi rom unu attım. Ama hala görüntü yok :s tlf çalışıyo arıyorum çalıyo ama görüntü yok. Açarken Sony yazısı çıkıyo 3 5 saniye sonra kayboluyo bi daha da görüntü gelmiyor. Neden kaynaklandığını bulamadım. Ekranla ilgili donanımsal bişe olsa baştaki sony yazısı da gelmez. Yazılımsal bişe de aklıma gelmiyo PC Companion ile 3 4 defa yükleme yaptım onar dedim daha sağlam nası yazılım yüklenebilir ki :s Sorun ne nası düzelticem bulabilmiş değilim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :(

sekil_27

sekil_27

Üye
arkadaş hafıza kartını çıkart,biçimlendir(resım,muzik,video nu al),orjinal yazılım at flash tool programıylan,
1-flash tool
2- 4.0.4 yazılımı (sitede mevcut)2.3.4 TAVSİYEMDİR REM VE BUNDAN KAYNAKLANAN DONMALARDAN DOLAYI

donanımsal (EKRAN,REM,İŞLEMCİ) hatası yada arızası yoksa duzelir, sitede nasıl yapıcagın açıklamaları var zaten,

S.E. EN GUZEL YANI YAZILIM YUKSELTİP DUŞUREBİLİYORSUN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt