yetisin ön kamera calısmıor n82

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hackerby17

hackerby17

Üye
    Konu Sahibi
enigma :D mutlu haber teknik servis müdürüyle ograsmadım :D direkt nokia işletmesi genel müdürü ile irtibata geçtik :D biraz araya torpil koyduk hayırlısıyla pazartesiye kadar yeni telefon gelicek merkez servise gönderilmesi istanbula gönderilmesi anlamına geliomus bende deliye döndüm yapılacak en son işlemi yaptık unutmayın siz bir şeyi halledemesseniz hukuk herzaman tüketicinin yanında dava açılacagını söylediğimizde paşa paşa yeni telefon teslim etmeyi kabul ettiler ^^

enigma

enigma

Üye
rica ederim kardeş. bende bu işlerle çok uğraştığım için artık tecrübe kaynar oldu. şeytan kulağına kurşun kimsenin başına gelmesin. gelsinde bi inceleme koy siteye

hackerby17

hackerby17

Üye
    Konu Sahibi
koyucam siteye zaten :D n82 tüm özellikleri fotografları vs.. :D

Master_Evil

Master_Evil

Üye
eskiden açılıo muydu?

hackerby17

hackerby17

Üye
    Konu Sahibi
yok kardesim eskisi yok bu isin :D telefonu aldıgım gün arızalandı diorum

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
6600 arka camında da oldu ama kurcaladım düzelmişti:s

enigma

enigma

Üye
Dün benim N95te de başımada geldi. "Bilinmeyen hata telefonu kapatıp tekrar açın" uyarısı geldi. teli kapattım açılışta. "açılış hatası lütfen üreticinize başvurun " gibi bişey yazdı. sonra teli bir iki denemede açtım ama lens kapağını açtığımda kamera göstermedi sadece siyah bir fon vardı ikonlar yerli yerindeydi. bugün sabah flash attım düzeldi:D

bakteris

bakteris

Üye
olumu öyle şey yaw 3G olmasa bile ön kamerayı açar video veya foto çekebilirsin bende 6680 dede açılıyodu N73 dede açıllıyo ön kamera

ewt 3g ile ön kamenın alakası yoq 3g sizde fotoraf çekiyor sende ne bahtsızmışsın be kardeş :(

yasar2406

Üye
garantin varsa kvk ya götür yaparlar

MOKIA

MOKIA

Üye
Kardeş aynı sorun bende de yaşanıyor.
N70 var ön kamerayı açmaya çalıştığımda aynı hatayı alıyorum.
yeni yazılım update yaptım fakat düzelmedi. Garantisi doldu sadece ön kamera için servise götürmek istemiyorum.
Kendimizin halledebilecegi bi yöntem yokmu. Elektronik bilgim vardır.
Açan oldumu bu kameralar soketli mi direkt board a lehimlimi.?

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
koş yetiş servise

N73

Üye
arladaşlar n82 var alt kısmındaki yani sağ haparlörden ses gelmiyor ses ayarlara baktım ordan değil acaba sebeb ne olabilir saygılar

OgzN

OgzN

Üye
telefonun üst kısmında iki tane kamera var küçük olan görüntülü konuşma için onla resim çekemessim ama diğeriyle olması lazım

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
eee... şey symbian kamera progrmalarını dene. olmadı hardformat. olmadı servise götür. olmadı telefon kamersasız çalışacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt