Yeter ki Fener istesin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Yeter ki Fener istesin!
Yeter ki Fener istesin!

Alex, "Türk vatandaşlığına geçmem istenir, şartlar da oluşursa kabul ederim" dedi. Sambacı, Sarı-Lacivertli formayı gerekirse 40 yaşına kadar giyebileceğini söyledi.

‘Benim için problem değil’
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kaptan Alex’ten, yöneticilerin ve taraftarların yüreğine su serpecek açıklama. Hilton Exhibition Convention Center’daki “Lüks Markalar Fuarı”na katılan Brezilyalı yıldı z, Türk vatandaşlığına geçeceği haberlerini hatırlatmamız üzerine, “5 yıldır Türkiye’deyim. Bu olabilir ama bilmiyorum. Yöneticilerimiz, ‘Burada kal, Türk vatandaşlığına geç’ derse, seve seve kabul ederim. Benim için problem yok. Türkiye’ye çok seviyorum” dedi.

Ligde beğendiği futbolcular
Ardından hızını alamayan Sambacı, “Hatta 40 yaşına kadar da Sarı-Lacivertli formaya hizmet ederim” diyerek, daha uzun yıllar kalmak istediği mesajını verdi. Arda, Yusuf, Semih ve Mehmet Topuz’u beğendiğini dile getiren Alex, sezona kötü başlamalarının Devler Ligi’ndeki performanslarını da etkilediğini belirterek, “Sonra toparlanıp, ilk yarıyı liderden 2 puan geride tamamladık. İkinci yarının ilk haftasında Trabzonspor’u yendiğimiz takdirde önümüz iyice açılır” diye konuştu.

Yusuf DURSUNFuarın açılışını, Ferruh Tanay ile birlikte yapan Alex, daha sonra Harley Davidson marka motosikletle poz verdi.Alex ve eşi, evlerinden beyaz Hummer lumuzinle alınıp, fuara getirildi.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Alex gibi bir futbolcu oynamasada göndermem ben:spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...