Yeter bencede yeter.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
RecepBerkA da 4 oldu?

Zaten bu bölümde hergün takılan toplasan 15 kişli vardır?

- - - Eklendi - - -

RecepBerkA da 4 oldu?

Zaten bu bölümde hergün takılan toplasan 15 kişli vardır?

Kingmortall

Kingmortall

Üye

93 taneyse n'olmuş siz hariç kimse laf söylemiyor malum arkadaşa sordum dedim böyle böyle o da yapın sıkıntı olmaz dedi 1 gün boyunca güldük ettik ta ki siz bizi ayıplayana kadar... herkes memnun adı üstünde gereksiz mesajlar bölümü forumun her üyesi ahlak sınırlarını aşmamak kaydıyla burda kafası estiğince konu açabilir ki bu bizim yaptığımıza modlar adminler bişey demedi karışmadı laf söylemedi ayıplamadı... sizse eğleneceğinize sinir harbi yapıyorsunuz.

ben o konularda eğlenecek bişey bulamıyorum 94 tane konu oldu :hmmm

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
a yi koymasiniz daha iyi olur bu arada cok fazla takildi ilk basta komikti ama 20 konu yeterdi :zzz:

doctorrr

doctorrr

Üye
Kingmortall

Kingmortall

Üye
iyice ... çıkardınız heryerde türe konusu var :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
iyice ... çıkardınız heryerde türe konusu var :hmmm
tamam abi anlaşıldı burda sönük kaldınız onun için bütün bunlar...yapmayın allasen gelin sizde eğlenin bizle yoksa keyfiniz bilir yani...

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye

tamam abi anlaşıldı burda sönük kaldınız onun için bütün bunlar...yapmayın allasen gelin sizde eğlenin bizle yoksa keyfiniz bilir yani...

Hoooooooooppppp tartisma cikarmak yok burasi gereksizler olsa bile !

Kingmortall

Kingmortall

Üye

nerede sönük kaldım gereksizlerdemi ayrıca ben türede eğlenecek bişey göremiyorum komik ve eğlenecek bişey varsa söyleyim bizde gülüp eğlenelim ama herşeyin bi sınırı var ve bu sınır geçildi bile

doctorrr

doctorrr

Üye
nerede sönük kaldım gereksizlerdemi ayrıca ben türede eğlenecek bişey göremiyorum komik ve eğlenecek bişey varsa söyleyim bizde gülüp eğlenelim ama herşeyin bi sınırı var ve bu sınır geçildi bile
komik ve insanları eğlendirecek fikirlerin varsa de hadi buyur...nasıl bi' sınırmış bu anlamadım siz bikaç kişi hariç herkes eğleniyor bizim açımızdan sıkıntı yok :ok2:

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

Neye sönük kalıyon?

Türegülün suçu ne? Vsvs yazmadık diye mi sönük kaldık. Asphlat 4 Türe racing yazmadık diye mi tek ben olsam tek kingmortall olsa neyse zaten burda takılan 10 kişi var 5i rahatsız

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
doctorrr

doctorrr

Üye

Neye sönük kalıyon?

Türegülün suçu ne? Vsvs yazmadık diye mi sönük kaldık. Asphlat 4 Türe racing yazmadık diye mi tek ben olsam tek kingmortall olsa neyse zaten burda takılan 10 kişi var 5i rahatsız
ya burası gereksizler bölümü...fazla söze gerek var mı?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tamam kardeşim ismail bırak ne yaparlarsa yapsınlar bizim söylememizle olmaz bu iş kendileri düşünmeleri lazım

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Revengeful

Emekli Yönetici
Doğruyu söylemek gerekirse ben de hoşnut değilim bu durumdan. Çünkü göründüğü üzere rahatsız olan üyelerimiz var. Ama burada üyelere küfür, hakaret, illegal paylaşım yapılmadığı sürece özgürlük veriyoruz. Sıcak bir ortam istiyorsanız ve aynı zamanda düzgün, rahat bir sohbet alanı istiyorsanız gerçek sohbet konularımız mevcut ve bunlar MaxiCep-Oyun ve Sohbet Cafe © bölümünde bulunuyor(Gönüldaşlar mesela). Açıkcası o bölümlerde takılmanızı tavsiye ederim zaten. Hem popülariteniz pozitif yönde artar hem de bu tip sorunlarla karşılaşmazsınız.

Ayrıca yönetici olmak isteyen arkadaşlar var, pm atıyorlar bana.. Ne yapmamız gerekiyor gibi sorular soruyorlar. Gereksizler bölümünde size özgürlük verdiğimiz için o arkadaşlarda mantıklı davranışlar sergilemiyor ve yönetici olabilmek için gerektiğinde ciddi olup olmadığını anlayamıyoruz. Bunun gibi + yönleride var o arkadaşlar için.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, minoo ve Kingmortall
doctorrr

doctorrr

Üye
sanki burda hayati konular var yardım konuları var gereksizler diyoruz arkadaşım daha ötesi yok bunun :ah

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Doğruyu söylemek gerekirse ben de hoşnut değilim bu durumdan. Çünkü göründüğü üzere rahatsız olan üyelerimiz var. Ama burada üyelere küfür, hakaret, illegal paylaşım yapılmadığı sürece özgürlük veriyoruz. Sıcak bir ortam istiyorsanız ve aynı zamanda düzgün, rahat bir sohbet alanı istiyorsanız gerçek sohbet konularımız mevcut ve bunlar MaxiCep-Oyun ve Sohbet Cafe © bölümünde bulunuyor(Gönüldaşlar mesela). Açıkcası o bölümlerde takılmanızı tavsiye ederim zaten. Hem popülariteniz pozitif yönde artar hem de bu tip sorunlarla karşılaşmazsınız.

Ayrıca yönetici olmak isteyen arkadaşlar var, pm atıyorlar bana.. Ne yapmamız gerekiyor gibi sorular soruyorlar. Gereksizler bölümünde size özgürlük verdiğimiz için o arkadaşlarda mantıklı davranışlar sergilemiyor ve yönetici olabilmek için gerektiğinde ciddi olup olmadığını anlayamıyoruz. Bunun gibi + yönleride var o arkadaşlar için.

ama harbiden cıvıttılar ya revengeful giriyom çıkıyom hep türe türe türe türe bu nedir ya bazen iki nokta bazen tek smiley bazen hiç bişey yok :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Burayı üyelere gözüken çöp kutusu gibi düşünün.. Saçma bulduğumuz ama kurallara göre sorun bulunmayan konuları buraya taşıyoruz. Ama zaten bu sorun ortadan kalktı gibi.. Artık açılacağını sanmıyorum. Ama şöyle bir şey söyleyebilirim eğer konulara devam edilirse ve miktarı az olmamak şartı ile üyeler şikayet ederse "rahatsız edici davranışlar" nedeniyle uyarılabilme ihtimali var konuyu açanların.. İhtimal diyorum ama.. Çünkü burası öncedende dediğim gibi "çöp" bölüm..

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Kingmortall
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...