ismail
Üye
rahatsız ettiysek özür dilerim. Bu kadar. Pek rahatsız olacak bi durum görmüyorum ama...
Boşver kardeşim

Neyse

rahatsız ettiysek özür dilerim. Bu kadar. Pek rahatsız olacak bi durum görmüyorum ama...

karışmaya hakkınız yok diyorum ya burası gereksizler bölümü...
Herkes memnun olsa bu konu olmazdı
Oğuzhan ben kingmortall enaz 3 kişi memnun değil
93 taneyse n'olmuş siz hariç kimse laf söylemiyor malum arkadaşa sordum dedim böyle böyle o da yapın sıkıntı olmaz dedi 1 gün boyunca güldük ettik ta ki siz bizi ayıplayana kadar... herkes memnun adı üstünde gereksiz mesajlar bölümü forumun her üyesi ahlak sınırlarını aşmamak kaydıyla burda kafası estiğince konu açabilir ki bu bizim yaptığımıza modlar adminler bişey demedi karışmadı laf söylemedi ayıplamadı... sizse eğleneceğinize sinir harbi yapıyorsunuz.

karışmaya hakkınız yok diyorum ya burası gereksizler bölümü...
o senin sorunun abi hiç olmazsa uğramazsın yada bizimkiler gibi büyük beğeni toplayacak geyik malzemeleri bulursun...ben o konularda eğlenecek bişey bulamıyorum 94 tane konu oldu![]()
tamam abi anlaşıldı burda sönük kaldınız onun için bütün bunlar...yapmayın allasen gelin sizde eğlenin bizle yoksa keyfiniz bilir yani...iyice ... çıkardınız heryerde türe konusu var![]()
tamam abi anlaşıldı burda sönük kaldınız onun için bütün bunlar...yapmayın allasen gelin sizde eğlenin bizle yoksa keyfiniz bilir yani...
tamam abi anlaşıldı burda sönük kaldınız onun için bütün bunlar...yapmayın allasen gelin sizde eğlenin bizle yoksa keyfiniz bilir yani...

komik ve insanları eğlendirecek fikirlerin varsa de hadi buyur...nasıl bi' sınırmış bu anlamadım siz bikaç kişi hariç herkes eğleniyor bizim açımızdan sıkıntı yoknerede sönük kaldım gereksizlerdemi ayrıca ben türede eğlenecek bişey göremiyorum komik ve eğlenecek bişey varsa söyleyim bizde gülüp eğlenelim ama herşeyin bi sınırı var ve bu sınır geçildi bile

ya burası gereksizler bölümü...fazla söze gerek var mı?
Neye sönük kalıyon?
Türegülün suçu ne? Vsvs yazmadık diye mi sönük kaldık. Asphlat 4 Türe racing yazmadık diye mi tek ben olsam tek kingmortall olsa neyse zaten burda takılan 10 kişi var 5i rahatsız
Doğruyu söylemek gerekirse ben de hoşnut değilim bu durumdan. Çünkü göründüğü üzere rahatsız olan üyelerimiz var. Ama burada üyelere küfür, hakaret, illegal paylaşım yapılmadığı sürece özgürlük veriyoruz. Sıcak bir ortam istiyorsanız ve aynı zamanda düzgün, rahat bir sohbet alanı istiyorsanız gerçek sohbet konularımız mevcut ve bunlar MaxiCep-Oyun ve Sohbet Cafe © bölümünde bulunuyor(Gönüldaşlar mesela). Açıkcası o bölümlerde takılmanızı tavsiye ederim zaten. Hem popülariteniz pozitif yönde artar hem de bu tip sorunlarla karşılaşmazsınız.
Ayrıca yönetici olmak isteyen arkadaşlar var, pm atıyorlar bana.. Ne yapmamız gerekiyor gibi sorular soruyorlar. Gereksizler bölümünde size özgürlük verdiğimiz için o arkadaşlarda mantıklı davranışlar sergilemiyor ve yönetici olabilmek için gerektiğinde ciddi olup olmadığını anlayamıyoruz. Bunun gibi + yönleride var o arkadaşlar için.