yeter artıkyaw nezaman gelecek bu V60 gelsede kurtulsakk artık:D:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
yeter artıkyaw nezaman gelecek bu V60 gelsede kurtulsakk artık:D:D
arkadaslar nezaman gelecek bu v60 bırı net bı sekılde acıklama yapsın lutfennnn

ilhanbey

Üye
allah bilir

AlpReis

AlpReis

Üye
Yaahu bu hususta bir sürü konuaçıldı, artık knuaçmayalım, nezaman gelirse başımızın üstünde yeri var

americanboy

americanboy

Üye
arkadaşım gelse ne olur gelmese ne olur ne bekliyosunuz anlamıyorumki telefonu uçuracak halleri yok ya 1-2 değişiklik hata düzeltilir bu kadar işte

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma sayın yuzbaşı ALP REİS insanın başına ne gelırse ya meraktan ya meraktan gelır bundan dolayı konu acmak zorunda kaldım herkezz bıseyler dıyor ondan emın olmak ıstedım:D

--------------- Ekleme ---------------

ya kardes gelsınde ne olursa hata mı duzeltıyor yenı eklentılermı var amac su ıcımızdekını dısarı atmak Amerıcan boy

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Nokia Forum sitesinde v60 sürümün çıkmayacagı konuşuluyor
Bana kalırsa v60 yalan
Forumlarda ve haber sitelerinde Nokia v60 çıkaracak başlıgı
kullanıcıların istegi şeylerdir yani bunu Nokia v60 da bunlar olacak dememiş

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yaahu bu hususta bir sürü konuaçıldı, artık knuaçmayalım, nezaman gelirse başımızın üstünde yeri var
Aynen,bu boş konu açmalar bir moda oldu galiba,sanki v60 gelse cihazı n8 olacak.gücü kapasitesi belli cihazın

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
modayla ne alakası var bu konu acmanın onu anlayamadım bız buraya uyudeyılmıyız yanı bızım buraya konu acma gıbı hakkmız yokmu herkes acabılır ben kendı gorusumle konu acmak ıstedım belkı yenı bıseyler bılen vardır lutfennnn ustadddd

fnldstntn

Üye
arkadaslar bosuna beklemeyin cikmazzzzzzzzzzzz....
nokia yeni modeller cikariyor eski modellerle artik ilgilenmiyorlar...yenileri daha cok satilmasi icin
yeni fw ciksada ufak bir hiz farki birkide hata duzeltmesi olur yani flash destegini bosa beklemeyin...

maxirıdvan

Üye
Şu insanlarda varya çok saçmalıyor.Arkadaşım 5800 e Güncelleme gelmesi şart.Flash yok. DAHA BİR YIĞIN ŞEY EKSİK telefonda.Ayrıca Bu konuyu açan arkadaş sen takma bazı arkadaşları merak edmişsin sormuşsun iyi de yapmışsın.Forum siteleri bilgi ve paylaşım platformudur.Adam istediğini sorar.Eğer Konu Kirlilik yapıyorsa forumda Admin gelir veya mod gelir soruyu cevaplar cevap alınır konu silinir bu kadar basit. :D Adam bi konu açtı die maxicep çökecek değil ya. Ayrıca Bu konuyu kirletenlerde o "moda bilmem ne diyen insanlar yaptığınız sey boş mesaj atmak" benim söyliyeceklerim bu kadar.
Ayrıca Resmi bir yazı paylaşıyorum!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------İnternette geziniken 5800 için v.60ın geleceğini öğrendim.V.60 ile birlikte gelecek önemli özellikler var.Telefon resmen çağ atlayacak gibi fakat bu özelliklerden hepsinin olacağı kesin değil kullancılar nokiayı mail yağmuruna tutmuş üreticilerde bu önemli telefonun son güncellemesinde köklü değişiklikler yapacak ve güncellemeleri bitirecek tekrar söylüyorum hepsi kesin değil fakat olma ihtimali var özelliklerden bahsedelim:
-Sensörler hızlancak ve daha hassas olacak
-Dokunmatik hassasiyeti artacak
-Menü geçişleri hızlanıcak
-Wlan performansı v.30dakinden bile daha iyi olacak
-Kinetic scroll artık her yerde olacak
-Nokia bir program gönderecek ve telefondan televizyon izlenebilecek üstelik tamamen ücretsiz
-Şarj daha uzun süre gidecek
-N97 benzeri ev ekranı geliyor
-Ev ekranında otomatik rotasyon olacak(ne demek bilmiyorum)
-Yeni arama sekmesi
-Meni kullanımı ve düzenleme arttırılıcak
-Artık pdf,doc,exel formatındaki dosyalar hiç bir program olmadan açılacak ve düzenlenebilecek
-Ekran ışığı ve görüntüsü iyileştirilecek amolede yaklaşıcak(x6daki gibi olacak)
-Müzik çalar ve radyo tamamen baştan yazılcak
-İşlemci 510 mhzye yükseltilecek
-Flash player güncellenecek
-Animasyonlu duvar kağıtları olacak
-dıvx filmleri oynatılacak yani hd filmleri tam kaliteyle olmasada yüksek çözünürlükte izleyebileceğiz
-real player güncellenecek
-Kamerada ciddi iyileştirmeler olacak
-youtube ile ilgili şeyler var fakat biz giremiyoruz
-telefon hafızası yükselecek
-Flash lite 4 gelecek(bu özellik sadece n8de var)
-Yeni bir programla elimizi ekrana değdirmeden bazı işler yapabileceğiz(müzik değiştirmek vb.)
-Sallama versiyonu 1den 2ye yükseliyo
-internet tarayıcı geliştiriliyor
-telefon çalarken ekranda çıkan tuşlar değiştirilcek ve gelişecek
-zor olsa da telefonun formatlanacağı ve symbian 3ün yükleneceği söyleniyor en düşük ihtimal bunda var
Her ne olursa olsun bu güncelleme büyük yenilikler getirecek.

Bu özelliklerin gelmesi bekleniyor.Unutmadan Nokıa 5800 İçin V40'dan başka Güncellemenin gelmiyeceğini söylemişti :D Ama V51 kullanıoruz.Güncellemeler çıkar merak etmeyin.(Telefonun bir çok eksiği var.)
Ayrıca Orada yazan Ses Artışı yaşanacak yazı vardı galiba o donanımsal değilmi diyen arkadaşlar çıka bilir.Şöyle açıklayayım: (Şimdi Bilgisayarımıza merakla beklediğimiz Gta Iv'yi yükledik baktık ki en yüksek donanıma sahip pclerde bile ekran problemleri yaşanıyor.İnternette Bir yığın Pacthler gördük bu pacthler yazılımdır.İşde Nokıa da Ses yükseltmek için yazılım değişikliğine veya güncellemesine gidecek! Olay bu)
Ne zaman Çıkacağı hakkında tam bir bilgim yok.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evet Yeni Bir Çıgır Açmışşın süper Sallıyorsun :d::d::d:
Tek sözüm söylediginiz şeylerin olması için telefonun donanımsal olarak desteklemeyeceginden böyle bir Sürümün olması imkansız

kraldost

kraldost

Üye
sevgili dostlarım oynalılan oyunların farkında değilsiniz kaliba bir düşünün adamlar cıkardıkları yeni versiyonlarla telefonları çöp ediyorlar hususu iyice araştırın bana hak vereceksiniz zira aksi durum olsa adamlar nasıl kar edecek nasıl telefon veya parça satacak bir telefon ile oynamasan yazılımları ile ömrü verilen garanti kadardır garanti biter bitmez baş ağrısı başlar ama siz o telefon ile oynarsanız versiyon modifiye vs. yüklemeler yaparsanız o telefonun ömrünü siz belirlemiş olursunuz tıpkı benim gibi ben telefonumda hiç bir sorun yoktu v31 yüklüydü aldığımda (5800) şu marakım ve hevesimin kurbanı oldu hackli v50 yükledim hiç bir sorun çıkmadı kullandım iyide dayandı adamlar uyanık kendi çaplarınca hemen formalize ettiler antimodifiye destekli v51 versiyonu çıkardılar lan bi yükledim ekran çöktü çizgi çizgi oldu tıpkı zebra gibi ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü düzelmedi arkadasıma götürdüm teknik servis ekran kartını yakmışın dedi bana garantisi varsa garantiye gönder dedi ama önce modifiyesiz fw yükle zira senden olduğunu tespit ediyorlar arızayı dediler ben dediklerini yaptım ve servise gönderdim bügün 26.gündür halen bekliyorum ve nokianın tuzağına düşen bir mağdur olarak telefonum gelir gelmez satacam ve yenisini alacam tavsiyemde odurki dostlarım telefonunuzu fazla kurcalamayın sevgili maxirıdvan hayalleri geniş bir insansın sana kızmıyorum saygılarımla

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
sevgili dostlarım oynalılan oyunların farkında değilsiniz kaliba v60 çıkacağını kım soylemiş halt etmiş bir düşünün adamlar cıkardıkları yeni versiyonlarla telefonları çöp ediyorlar hususu iyice araştırın bana hak vereceksiniz zira aksi durum olsa adamlar nasıl kar edecek nasıl telefon veya parça satacak bir telefon ile oynamasan yazılımları ile ömrü verilen garanti kadardır garanti biter bitmez baş ağrısı başlar ama siz o telefon ile oynarsanız versiyon modifiye vs. yüklemeler yaparsanız o telefonun ömrünü siz belirlemiş olursunuz tıpkı benim gibi ben telefonumda hiç bir sorun yoktu v31 yüklüydü aldığımda (5800) şu marakım ve hevesimin kurbanı oldu hackli v50 yükledim hiç bir sorun çıkmadı kullandım iyide dayandı adamlar uyanık kendi çaplarınca hemen formalize ettiler antimodifiye destekli v51 versiyonu çıkardılar lan bi yükledim ekran çöktü çizgi çizgi oldu tıpkı zebra gibi ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü düzelmedi arkadasıma götürdüm teknik servis ekran kartını yakmışın dedi bana garantisi varsa garantiye gönder dedi ama önce modifiyesiz fw yükle zira senden olduğunu tespit ediyorlar arızayı dediler ben dediklerini yaptım ve servise gönderdim bügün 26.gündür halen bekliyorum ve nokianın tuzağına düşen bir mağdur olarak telefonum gelir gelmez satacam ve yenisini alacam tavsiyemde odurki dostlarım telefonunuzu fazla kurcalamayın saygılarımla

Modifiye Fw ile Ekranın mı yandı ????
En güzeli v51 hackli ben kullanıyorum süper oluyo

SilentOne

SilentOne

Üye
v60 çıkacak gibi gorunmuyor artıq

'Şeref'

Emekli Yönetici
arkadaşlar bende umudumu kesmeye başladım v60 dan ama
nokia en geç eylul sonu'da YENİ BİR GÜNCELLEME olucak dedi niye cikmiyor bu
güncelleme nokia madem çıkarmıyıcaktı neden açıklama yaptı:nono:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Şu insanlarda varya çok saçmalıyor.Arkadaşım 5800 e Güncelleme gelmesi şart.Flash yok. DAHA BİR YIĞIN ŞEY EKSİK telefonda.Ayrıca Bu konuyu açan arkadaş sen takma bazı arkadaşları merak edmişsin sormuşsun iyi de yapmışsın.Forum siteleri bilgi ve paylaşım platformudur.Adam istediğini sorar.Eğer Konu Kirlilik yapıyorsa forumda Admin gelir veya mod gelir soruyu cevaplar cevap alınır konu silinir bu kadar basit. :D Adam bi konu açtı die maxicep çökecek değil ya. Ayrıca Bu konuyu kirletenlerde o "moda bilmem ne diyen insanlar yaptığınız sey boş mesaj atmak" benim söyliyeceklerim bu kadar.
Ayrıca Resmi bir yazı paylaşıyorum!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------İnternette geziniken 5800 için v.60ın geleceğini öğrendim.V.60 ile birlikte gelecek önemli özellikler var.Telefon resmen çağ atlayacak gibi fakat bu özelliklerden hepsinin olacağı kesin değil kullancılar nokiayı mail yağmuruna tutmuş üreticilerde bu önemli telefonun son güncellemesinde köklü değişiklikler yapacak ve güncellemeleri bitirecek tekrar söylüyorum hepsi kesin değil fakat olma ihtimali var özelliklerden bahsedelim:
-Sensörler hızlancak ve daha hassas olacak
-Dokunmatik hassasiyeti artacak
-Menü geçişleri hızlanıcak
-Wlan performansı v.30dakinden bile daha iyi olacak
-Kinetic scroll artık her yerde olacak
-Nokia bir program gönderecek ve telefondan televizyon izlenebilecek üstelik tamamen ücretsiz
-Şarj daha uzun süre gidecek
-N97 benzeri ev ekranı geliyor
-Ev ekranında otomatik rotasyon olacak(ne demek bilmiyorum)
-Yeni arama sekmesi
-Meni kullanımı ve düzenleme arttırılıcak
-Artık pdf,doc,exel formatındaki dosyalar hiç bir program olmadan açılacak ve düzenlenebilecek
-Ekran ışığı ve görüntüsü iyileştirilecek amolede yaklaşıcak(x6daki gibi olacak)
-Müzik çalar ve radyo tamamen baştan yazılcak
-İşlemci 510 mhzye yükseltilecek
-Flash player güncellenecek
-Animasyonlu duvar kağıtları olacak
-dıvx filmleri oynatılacak yani hd filmleri tam kaliteyle olmasada yüksek çözünürlükte izleyebileceğiz
-real player güncellenecek
-Kamerada ciddi iyileştirmeler olacak
-youtube ile ilgili şeyler var fakat biz giremiyoruz
-telefon hafızası yükselecek
-Flash lite 4 gelecek(bu özellik sadece n8de var)
-Yeni bir programla elimizi ekrana değdirmeden bazı işler yapabileceğiz(müzik değiştirmek vb.)
-internet tarayıcı geliştiriliyor
-telefon çalarken ekranda çıkan tuşlar değiştirilcek ve gelişecek
-zor olsa da telefonun formatlanacağı ve symbian 3ün yükleneceği söyleniyor en düşük ihtimal bunda var
Her ne olursa olsun bu güncelleme büyük yenilikler getirecek.

Bu özelliklerin gelmesi bekleniyor.Unutmadan Nokıa 5800 İçin V40'dan başka Güncellemenin gelmiyeceğini söylemişti :D Ama V51 kullanıoruz.Güncellemeler çıkar merak etmeyin.(Telefonun bir çok eksiği var.)
Ayrıca Orada yazan Ses Artışı yaşanacak yazı vardı galiba o donanımsal değilmi diyen arkadaşlar çıka bilir.Şöyle açıklayayım: (Şimdi Bilgisayarımıza merakla beklediğimiz Gta Iv'yi yükledik baktık ki en yüksek donanıma sahip pclerde bile ekran problemleri yaşanıyor.İnternette Bir yığın Pacthler gördük bu pacthler yazılımdır.İşde Nokıa da Ses yükseltmek için yazılım değişikliğine veya güncellemesine gidecek! Olay bu)
Ne zaman Çıkacağı hakkında tam bir bilgim yok.

konuya son noktayı koymuşşun 5800 çok hızlı ve herşey için yeterli bir telefon sayılır
eksikleri tamamlarsalar kamera sorunu video oynatma codec leri vs olsa daha bi renk katardı hadi hayırlısı bekliyoruz

mkryvz

mkryvz

Üye
Güncellemeler tamamlandıkları tarihte yayınlanmıyor maalesef, aradan birkaç hafta geçtikten sonra yayınlıyorlar. Sanırım son testlerin tamamlanması gerekiyor. Ben hiçbir güncellemeyi çıktığı söylenen günde alamadım, aradan zaman geçmesi gerekti hep.
Eğer adı geçen güncelleme eylül sonunda tamamlandıysa birkaç haftaya kadar yayınlanır.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bence v60 die bisy yok.Nokia nerde acikLamis v60 cikacak eyLuLu bekLeyin die ?? kaynak fiLan oLsa neyse ama o da yok.

bu konuda kapanir yakinda :D

mkryvz

mkryvz

Üye
bence v60 die bisy yok.Nokia nerde acikLamis v60 cikacak eyLuLu bekLeyin die ?? kaynak fiLan oLsa neyse ama o da yok.

bu konuda kapanir yakinda :D

Var veya yok :)
V40 içinde aynı tartışmalar yapılmıştı. Hatta V50 sondu ama V51 çıktı. :D
Adı V60 değilde V52 de olabilir.
Çıkarsa yükleriz, çıkmazsa da CFW'leri kullanmaya devam ederiz ;)

Benim merak ettiğim; güncelleme çıkarsa 5800'lar bilgisayar performansına mı sahip olacaklar? :D
Bence herkes beklentilerini düşük tutup fazla hayal kırıklığı yaşamamalı. Unutmayalım ki elimizdeki sadece bir telefon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt