yeter artıkyaw nezaman gelecek bu V60 gelsede kurtulsakk artık:D:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglcn554

Oglcn554

Üye
bende artık beklemiyorum. 5800 için n97 mini + c6 cfw yapmışlar süper güzel ev ekranıda güzel ve hackli :)

emr-erock

emr-erock

Üye
Yaahu bu hususta bir sürü konuaçıldı, artık knuaçmayalım, nezaman gelirse başımızın üstünde yeri var
evet arkdaş çok haklı Kimse net bir Süre söyleyemez.Söyleyen biri olursa yalan söylemiştir, inanma :kop:Ancak ekim ayının sonlarında da çıkmazsa hiç bekleme:islik...Böyle Konular açıpda insanın beynini bulandırmayın artık...:nono:

aşka inat

aşka inat

Üye
v60 fw yok dedikodu yapıyolar nokıa sitesine baktım

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Kardeşim bulduğum yazı ben paylaşdım ben sallamıyorum! Ayrıca kullandığın kelimelerle beni yalancı konumuna düşürüorsun.(Dipnot:Sizin gibi insanlara sallacak bi şey var :D Forumda Münasip olmaz) Yazımı okuduysam bu yazıyı resmi bi yerden alındıgını belirttim.Senin gibi cahillere Laf anlatamıcam (Son bir dipnot: Ne demişler cahillerle laf dalaşı etmiceksin yoksa kaybeden hep sen olursun. Suan da Konumunu ben sana sölim: Cahili sen oynuosun :D )

Resmi biyerde nokia forum mu yoksa :) Bence o saydığın özellikler hayli abartılı. Olabilecekler yokmu var tabi ama hepsi kesinlikle olmaz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar lütfen tartışmayı seviyesinde yapalım,hakaret boyutuna çıkmasın.

SilentOne

SilentOne

Üye
v60 fw çıkmayacak gibi ama hadi çıkıacak dedik diyelim çıksa ekim sonu çıkar bakın gorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt