Sago.Kaf-Kef
Üye
-
Konu Sahibi
-
Belki birisi hem forumu kirlettiğin, hem de üslubuna hiç dikkat etmediğin için şikayet etmiştir.
satın almak isteyenler mesaj atsın deyince tabii ki yanlış anlaşılmaya mahal veriyor.
Diğer bi konu şu ki bir yöneticiyi dikkate almamışsın.Bir de bu konuyu açmışsın.
Kusura bakma ama bu konularda yönetim %100 haklı
Ben de senin yüzünden uyarı aldım ciğer. İyi olmuş uyarı çok şık duruyor hepimizde de (!).
şöyle ki gerçekten satış yapıyor gibi yazmışsın yani ''şaka şaka'' tarzında bir şey yazsaydın ceza almazdın kanımca
Bu ne , ne yapsam uyarı alıyorum...
Böyle sebepmi olur? ben yönetimin uyarısını falan görmedim. sonra konularda göndermeler yapınca suçlu oluyoruz valla yeter artık ya.
bunun icinde 3 uyari puani aldm::Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlamadım gitti Arkadaş, belki bu konuyu açtığım içinde uyarı alırım...
Geçen seferde konu actim Site actim falan dedim isteyenlere link atarim dedim, bir moddan sözlü uyari aldm!!
Gerçekten bıktırdınız bu işiniz artık ego meselesine dönmüş.
Yuh artık 15 yaşındaki bir üyenin adı Antüreoid OS olan ve işletim sistemi symbianolan bir telefon ürettiğine inanan kişinin aklından şüphe duyarım!
Ayrıca tamam senide anlıyorum burada bana modları savunarak onlarla yakınlaşmak istiyorsun.. bizim burada senin gibi yapanlara birşey derler ama boşver söylemiyim.
Yuh artık 15 yaşındaki bir üyenin adı Antüreoid OS olan ve işletim sistemi symbianolan bir telefon ürettiğine inanan kişinin aklından şüphe duyarım!
Ayrıca tamam senide anlıyorum burada bana modları savunarak onlarla yakınlaşmak istiyorsun.. bizim burada senin gibi yapanlara birşey derler ama boşver söylemiyim.
gerçekten aldınmı?
Ben modları savınıyorum onlara yaklaşmak istiyorum.nasıl yapılıyor anlatırmısın ? Tahir abi anıl joker buğra haydar... Tanımakla sizin oradakiler gibi mi olduk ?
konuşmalarına dikkat et lütfen
- - - Eklendi - - -
ben haklıyı savunurum...
- - - Eklendi - - -
hadi ikinci konuda haklısın diyelim(ki değilsin) birinci konuyu açıkla
Haklıyı savunurum diyor hala yaa hadi nerde haklılar onu anlat birde?!?
1. nin açıklamasını öğrenmek için açtım bu konuyu.
Bütün forumlarda böyleleri olmak zorundamı yaa...
kardeşim birinci konu gayet açık her şeye muhalefet olman.
İkinci konuyuda ben zaten anlattım güzel kardeşim anlıyormusun beni?
Anlattım dediğin şey aşırı derecede saçma!
Anlattım dediğin şey aşırı derecede saçma!
Sagocum ben senin daha once bi agir hareketini gormustum belki baska modlar da sana sinirliyse o yuzden de yapmid olabilirsin biraz sabikali mesajlarin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?