minoo
Üye
Ayrica Silinen Konularim Var Daha .. Hepsi Bunlar Degill
Benim görebildiklerim bu kadar.
Ayrica Silinen Konularim Var Daha .. Hepsi Bunlar Degill
Mobildeyim Uzun Uzun Yazamiyorum ..
Ben Turkiye Aleyhine Kesinlikle Hicbirsey Soylemedim ..
Ayni Mod Arkadas Konularimi Siliyorda Siliyorr ..
Bir Bakin Bakalim .. Haber Kosesinde Bir Konum Bile Kalmismii .?
Bazi Konularda 20 Mesaj Siliniyor .. Konu Devam Ediyor .. Bende Ilk Olarak Konu Siliniyorrr ..
Normal Mi Bu .?
Sana Gore Normal Evet .. Bana Gore Degil ..
Ayrica Dikkatini Cekerim .. Soylediklerinde Ayricalik Var ..
Demek, Her Konuya Ayni Degeri Vermiyorsunuz .. Senin Mesajin Silinir .. Benim Ise Konum ..
bu sitede konuyu kimin actigina laz mi cerkez mi olduguna kiz mi erkek mi fasist mi kominist mi vs.. vs.. mi olduguna degil konunun icerigine bakilir.. bu yillardir boyle olmustur boyle de devam edecektir.. yapabilecekleriniz size gayet acik bir sekilde anlatilmis, yine de kendinizi hakli buluyorsaniz uygunsuz konu acmaya devam edin biz silmekden bikmayiz

Konuyu Kisisellestirmiyorum .! Oncelikle Bunu Gecc ..
Bir Mod Benim Emek Vererek Actigim Bir Konuyu Siliyorsa Bunun Sorumlulugunu Ustlenmeli .!
Insanlar Yaptiklari Ile Sorumludurlar ..
Emek Denen Birsey Varr .! Sen Yarismani Emek Vererek Yapiyorsunn .!
Bense Konumu Arastiriyorum, Okuyorum, Dogruluk Payina Bakiyorumm ..
Bunlarin 5 - 6 Tartisma Mesajindan Hic Mi Ustunlugu Yokkk .?!

Sen bence kişiselliğin kelime anlamını bilmiyorsun.
Ben yarışma konusunu emek verdim diye değil insanlar emek verdiler diye silmem. İmza arar çünkü herkes harıl harıl. Avatar arar, profil müziği seçerler. Tatlı bir rekabete girerler. Emek benim orda 2 satır karalayıp yarışma konusunu açmam değil, insanların arayış içine girmeleridir
Her açılan tartışma çıkaracak konu sana ait değil.
Her konunun başında nöbet mi tutalım ne zaman birisi gelip aykırı mesaj yazar acaba diye? Konu eğer tartışma çıkartacak yorumlara elverişli ise tabii ki kilitlenir ya da silinir. Bunun kurallarda yazmasına gerek yok. Bir yerde tartışma çıkınca da yandım yandım yetkili ararsınız müdahale edilsin diye. Biz bekçi değiliz. İşimizi sadece içimizden geldiği için, karşılıksız yapıyoruz. Ama karşılığında da sizden böyle tepkiler almak, bilmeden önyargının içine düşmek hiç hoş değil.

Basligi Okumaniz Bile Yetiyor ..![]()
Tabiki Anliyorum ..
Bende Bikmasaydim, Gecenin Bu Saatinde Bu Kadar Yazmazdim ..
Forumu Cok Seviyorum .. Hergun Burdayim ..
Bu Demek Oluyorki Bende Birseyler Ogreniyorum, Birseyler Aktariyorum ..
Ama Konularimin Kapatilmasi Komunist Bir Insan Oldugum Icin Bence ..
Telefonla, Bilgisayarla Ilgili Konularim Kapanmiyor ..
Sadece Irk Konularim Kapaniyor ..
Sizcede Bunda Bir Terslik Yok Mu .?