Bir kac kisiden dolayi arkasindan 10 kisi.gidiyor. nereye gidiyorsunuz boyle. Yaptiginiz resmen sacmalik. Alti ustu bi forum. Gideceginize daha az girersiniz maxicep e.
ya sorun ne?
Neden
Bence Sorun 'Mod' Arkadaslar ..

Bence Sorun 'Mod' Arkadaslar ..

kimse böyle birşey demediki nerden çıktı![]()
'Cunku' Ile Baslayan 100 Cumle Kurabilirim Herhalde Burda ..
Sebepsiz Konu Silinmelerimi Diyeyim, Emege Saygi Yok Mu Diyeyim .? Ayricalik Mi Diyeyim .?
Ne Desen Bilmiyorum .. Simdi Bu Mesajlarimi Okuyacak Olan Bir Kac Mod Arkadas, Bana Birseymer Yazip
Konuyu Kilitleyecekler .. Eger Oyle Birsey Olacaksa .. Lutfen Olmasin .. Hersey Ortada Gelsin Tartisalim ..
Rica Ediyorumm ..
- - - Eklendi - - -
Rambo FT Arkadasimiz Dedi .. Vede Bende Diyorumm ..
Hatta Demiyorum .. Haykiriyorumm
Daha Once Denedim .. Mod Arkadasin Konu Kapatma Yetkisi Varya .. Cevabini Yazip Konuyu Kapatiyor .. Yine Ayni Seyin Olacagindan, Eminim ..
Buldum konularını. Konu dışından 9 konun çöpte. Biraz bakmam gerek. Neden çöpe alındığına dair.
Biraz bekleticem.
Ayrıca kürtlerle pkklı hainleri aynı kefeye koymayın." açıklaması ile konu kilitlenmiş, ama neden çöpe alınmış bilmiyorum. Ben olsam kilitlerdim.
Yorumların hepsini okudum yuh dedim yani. "milletin altına yatınca iyi..." diye bir cümle kullanılmış yahu
Ben de olsam doğruda çöpe alırdım. Açtığın konu çok anlamlı gerçekten. Ama anlayana tabii. Konu ile değil yorumlar ile alakalı çöpe alınma sebebi. Konu kilitlenseydi zaten yorum yapılamayacağı için sayfalarca geride kalacaktı. O pis yorumları görmek hoş değil. Karar doğru.Madem Onca Kisi Beqenmemis .. Kendim Sikayet Ettim Konuyu .. Silin Veya Kilitleyin