Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten Bilal Avcı ve arkadaşı kazandı yarışmayı ... Bilal Göregen demek istedin sanırım .. Karıştırdın ..!
Bende Bilal Göregen in kazanmasını istedim . Fakat 2.oldu .
Kazanamasa da zaten herkes biliyor ve tanıyor artık onu .Facebook da bile hayran kitlesi oluştu ve çok da fazla .. Ünlü oldu diyebiliriz Daha önü çok açık ve gerçekten mükemmel bir yetenek .
Samsun55''
Üye
Konu Sahibi
ya zaten o yarismadan oncede ulke tv de bi programda cikiyodu ama yarismada herkes tanidi
Karahasan
Emekli Yönetici
DiaBLoS™;2156548' Alıntı:
Zaten Bilal Avcı ve arkadaşı kazandı yarışmayı ... Bilal Göregen demek istedin sanırım .. Karıştırdın ..!
Kazanamasa da zaten herkes biliyor ve tanıyor artık onu .Facebook da bile hayran kitlesi oluştu ve çok da fazla .. Ünlü oldu diyebiliriz Daha önü çok açık ve gerçekten mükemmel bir yetenek .