Yeteksızsınız turkıyeyı kımın kazanmasını ısterdınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Yeteksızsınız turkıyeyı kımın kazanmasını ısterdınız
arkadaslar sizce yeteneksizsiniz turkiyede hak eden kazandimi kimin 1.olmasini isterdiniz

Revengeful

Emekli Yönetici
bilal avcı benim ilk okuldan arkadaşımdı :D

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bilal avci mertin arkadasi imis o kazansin:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben sevmiyorum o programı yahu:hmmmOnun için bilemiyeceğim
Daha doğrusu macunu sevmiyorum(Acun) :ehe

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bilal avcı'nın kazanmasını isterdim. Malesef 2ci oldu.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hak eden kazanmış :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bilal avcı'nın kazanmasını isterdim. Malesef 2ci oldu.

Zaten Bilal Avcı ve arkadaşı kazandı yarışmayı ... Bilal Göregen demek istedin sanırım .. Karıştırdın ..!

Bende Bilal Göregen in kazanmasını istedim . Fakat 2.oldu .
Kazanamasa da zaten herkes biliyor ve tanıyor artık onu .Facebook da bile hayran kitlesi oluştu ve çok da fazla .. Ünlü oldu diyebiliriz :) Daha önü çok açık ve gerçekten mükemmel bir yetenek .

Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
ya zaten o yarismadan oncede ulke tv de bi programda cikiyodu ama yarismada herkes tanidi

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;2156548' Alıntı:

Zaten Bilal Avcı ve arkadaşı kazandı yarışmayı ... Bilal Göregen demek istedin sanırım .. Karıştırdın ..!

Kazanamasa da zaten herkes biliyor ve tanıyor artık onu .Facebook da bile hayran kitlesi oluştu ve çok da fazla .. Ünlü oldu diyebiliriz :) Daha önü çok açık ve gerçekten mükemmel bir yetenek .

pardon bilal göregen i kastetmiştim.

mazlum1790

mazlum1790

Üye
hakan aydoğan'ın kazanmasını isterdim

Kaptan

Kaptan

Üye
DiaBLoS™;2156548' Alıntı:

... duygu sömürüsüyle isterse milyonlara etkilesin (: güzel Ülkem böyle işte 1-2 lafa bakar herşey :oke:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
programdan sonra parti yapacaz deince acun heyacanlaniyodu kendi kendine konusuyodu kendisinin kazanacagini saniyodu ama

--------------- Ekleme ---------------

olmadi

aLone

aLone

Üye
hakeden kazandı bence uğurla bilal gayet iyiler gerçe daha ne yetenekler gitti kaya adamların ilk 2 ye girmesini isterdim

manyet.k

manyet.k

Üye
bilal göregen bence kendi yaptığı bestelerden okumadığı için olamadı..bilal ve ark sms oylarında rekor kırmış diye duydum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt