ferhat_5382
Üye
Sipariş verdim, şuan kargoya verilmiş
Bu arada bu site çok iyidir lazer hobisi olanlar için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[COLOR=""][SIZE=""]
Dediğin siteye baktım fiyatlar çok uçuk ben şöyle bikaç km giden havada iz bırakan ucuz bişey istiom renk olarak mavi veya yeşil olabilir yardım eder misiniz
Sipariş verdim, şuan kargoya verilmiş
Bu arada bu site çok iyidir lazer hobisi olanlar için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
250 metre az.Yani bana yetmezteknosada gördüm 14tl yazıyodu etikette.250 metre mesafeye net ulaşabiliyomuş.gerek duymadım almadım.
teknosada gördüm 14tl yazıyodu etikette.250 metre mesafeye net ulaşabiliyomuş.gerek duymadım almadım.
yeşilde de mesafe ayarlayabiliyorsun. Ama min 2 km
sunum yapmak için yeterli değil mi
Bende ariyorum ya istanbul avrupada nerden bulabilirim ?
Uçaklara tutan kazmalarda var..sanırım 10-20 km falan gidiyo bi ara görmüştüm bazıları o lazerlerle maça gidip rakip takımın kalecisinin gözüne tutuyorlar
[COLOR=""][SIZE=""]
Avrupadaysan şanslısın beyoğlunda karaköy altgeçinde elektronikçilerde bulabilirsin veya eminönünden alabilirsin keşke bende avrupada olsam[/SIZE][/COLOR]
Eminonu mu? Supermis o zaman. Ben fenerde oturuyorum yuruyerek 10 dkEminonunde tam olarak nerde bulabilirim doğubankta var midir ?
[COLOR=""][SIZE=""]
Tam bilmiyorum ama ordaki elektronikçilere dor bi karaköyde alt geçitte öz sedef elektronikte bulabilirsin[/SIZE][/COLOR]
sanırım 10-20 km falan gidiyo bi ara görmüştüm bazıları o lazerlerle maça gidip rakip takımın kalecisinin gözüne tutuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?