yeşil lazerler

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

Sipariş verdim, şuan kargoya verilmiş :D
Bu arada bu site çok iyidir lazer hobisi olanlar için

Dediğin siteye baktım fiyatlar çok uçuk ben şöyle bikaç km giden havada iz bırakan ucuz bişey istiom renk olarak mavi veya yeşil olabilir yardım eder misiniz[/SIZE][/COLOR]

Astrosman

Astrosman

Üye
:hmmm fiyatı ne kadar ki

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
siteye baksana 90 dolardan başlıo fiyatlar

Revengeful

Emekli Yönetici
[COLOR=""][SIZE=""]

Dediğin siteye baktım fiyatlar çok uçuk ben şöyle bikaç km giden havada iz bırakan ucuz bişey istiom renk olarak mavi veya yeşil olabilir yardım eder misiniz

Buradan sipariş verdim bugün ve şuan kargoda.
[/SIZE][/COLOR]

nokia603belle

Üye
teknosada gördüm 14tl yazıyodu etikette.250 metre mesafeye net ulaşabiliyomuş.gerek duymadım almadım.

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
teknosada gördüm 14tl yazıyodu etikette.250 metre mesafeye net ulaşabiliyomuş.gerek duymadım almadım.

Teknosanın sitesinde bulamadım ama mağazaya gitsem bulabilir miyim veya nereden alıyım istanbulda önerebileceğiniz bir yer var mı[/SIZE][/COLOR]

Joker.

Joker.

Üye
Benim almam lazım ortalama 500 m artar bilekısacası kırmızıların 3 kark yeter

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bende ariyorum ya istanbul avrupada nerden bulabilirim ?

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Bende ariyorum ya istanbul avrupada nerden bulabilirim ?

Avrupadaysan şanslısın beyoğlunda karaköy altgeçinde elektronikçilerde bulabilirsin veya eminönünden alabilirsin keşke bende avrupada olsam[/SIZE][/COLOR]

Metin137

Metin137

Üye
sanırım 10-20 km falan gidiyo bi ara görmüştüm bazıları o lazerlerle maça gidip rakip takımın kalecisinin gözüne tutuyorlar

Revengeful

Emekli Yönetici
ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
anadolu yakasında alınabilecek bi yer yok mu

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

Avrupadaysan şanslısın beyoğlunda karaköy altgeçinde elektronikçilerde bulabilirsin veya eminönünden alabilirsin keşke bende avrupada olsam[/SIZE][/COLOR]

Eminonu mu? Supermis o zaman. Ben fenerde oturuyorum yuruyerek 10 dk :ehe Eminonunde tam olarak nerde bulabilirim doğubankta var midir ?

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Eminonu mu? Supermis o zaman. Ben fenerde oturuyorum yuruyerek 10 dk :ehe Eminonunde tam olarak nerde bulabilirim doğubankta var midir ?

Tam bilmiyorum ama ordaki elektronikçilere dor bi karaköyde alt geçitte öz sedef elektronikte bulabilirsin[/SIZE][/COLOR]

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
ah bide ben bulsam karşıya geçmek istemiyorum internettende sipariş vercem ama hiçbi sitede kapıda ödeme yok :)