MagNum Üye Konu Sahibi ßana çikoLata demeeeee onun yüzünden acaip kiLo aLdım ama haLa 2-3 paket yiorum :coll: aLttaki mercimek çorßası Limonda var ?
ßana çikoLata demeeeee onun yüzünden acaip kiLo aLdım ama haLa 2-3 paket yiorum :coll: aLttaki mercimek çorßası Limonda var ?
Yasminozz Üye yerim tabi ama patlamış mısır değil haşlanmış mısır....... alttaki; tavuk burger yanına p.kızartması ve koca bi bardak kola ne dersin???
yerim tabi ama patlamış mısır değil haşlanmış mısır....... alttaki; tavuk burger yanına p.kızartması ve koca bi bardak kola ne dersin???
mymoon Üye Yerim,yemem mi hiç!! Hey alttaki 11,5 saat sütte bekletilmiş Meksika soslu Pekin ördeği yermisin?? bu ne abi yaa: : :
Yerim,yemem mi hiç!! Hey alttaki 11,5 saat sütte bekletilmiş Meksika soslu Pekin ördeği yermisin?? bu ne abi yaa: : :
Yasminozz Üye çiğdem mi yiyiyosun yok yiyemem öyle birini tanıyorum...... alttaki; sucuklu yumurtaya ne dersin ????????
çiğdem mi yiyiyosun yok yiyemem öyle birini tanıyorum...... alttaki; sucuklu yumurtaya ne dersin ????????