Yardım Yerli Telefon Önerisi Olan

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
Satacağım ürünler 5000 tl üzeri ederse ikinci el telefon alırdım.
Mesaj birleştirildi:

İnternette özellikle Instagram'da yeni telefonlar çıkmaya başladı, haberiniz var mı? Fiziksel klavyeli, dokunmatik ekran, yanları düz, kameralı ve bir de Philips yeni akıllı telefon çıkarmış, modeli aklımda değil. @Notxr @MAERKEK @PALA. @0sıfırcı @SymPsion @KomiserMemoli_12 @DiaBLoS @erenthe @ModX

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve MAERKEK

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Mesaj birleştirildi:

İnternette özellikle Instagram'da yeni telefonlar çıkmaya başladı, haberiniz var mı? Fiziksel klavyeli, dokunmatik ekran, yanları düz, kameralı ve bir de Philips yeni akıllı telefon çıkarmış, modeli aklımda değil. @Notxr @MAERKEK @PALA. @0sıfırcı @SymPsion @KomiserMemoli_12 @DiaBLoS @erenthe @ModX
Onlar ikinci telefon kullanmak isteyenler için mesela Nokia 3310 u yenileyip çıkardı ama vasattı. Tuşlu telefonlar hala kullanılıyor kullanılmaya da devam edecek. Ama bizde herşeyde olduğu gibi bu tuşlu telefonlar da pahalı. Nokia 2017 de çıkardığı telefona 600 TL istemişti. O zamanlar o paraya ikinci el N8 veya Nokia n serisinden tuşlu 2 3 tane telefon alırdın.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34 ve Notxr
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Mesaj birleştirildi:

Filipsi bilmiyorum da xiaominin android tuşlu telefon modelleri var
İthalatçı garantili olarak satılıyor sarı sitede qin f22 pro vs qin modelleri kısaca kameralı da kamerasız da var.

Cadillac34

Üye
Bu haber ne kadar doğru bilmiyorum ama umarım gerçektir.

Jio Jiophone 2 QWERTY

Philips s7221 5G

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve Notxr
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Umarız doğrudur küçük pc gibi
Hem de android
Şey diyorlardı sanal klavyeden yazdıklarımız kopyalanabiliyormuş şifreler de dahil tabi ki ama fiziksel klavye de bu olmaz hem de fiziksel klavye benim vazgeçilmezlerim arasında
İnç de düşük
Ben küçük telefon seviyorum o ne öyle dana gibi gocaman telefonlar ne ele ne cebe sığmıyor

• Kahkaha
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
Umarız doğrudur küçük pc gibi
Hem de android
Şey diyorlardı sanal klavyeden yazdıklarımız kopyalanabiliyormuş şifreler de dahil tabi ki ama fiziksel klavye de bu olmaz hem de fiziksel klavye benim vazgeçilmezlerim arasında
İnç de düşük
Ben küçük telefon seviyorum o ne öyle dana gibi gocaman telefonlar ne ele ne cebe sığmıyor
Benim elim büyük olsa da sığmıyor.😁

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

Üst Alt