Yerli LOST geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karides

Üye
    Konu Sahibi
Yerli LOST geliyor.
DİZİMAX kanalında gösterildiği ilk günden bu yana yabancı dizi tutkunlarının vazgeçilmezleri arasına giren ünlü Lost dizisinin yerli versiyonu çok yakında ekranlarımızda olacak. Lost'un yerlisini çekmek için yapımcı Ferdi Eğilmez kolları sıvadı. Grey's Anatomy dizisinden kopyalanarak ekranlara getirilen Doktorlar dizisinin elde ettiği reyting başarısı, hem Show TV yönetimini hem de yapımcı Ferdi Eğilmez'i cesaretlendirdi. Yapımcı firma, yüksek bir prodüksiyon gideriyle çekilecek olan dizi için 13 bölüm yayınlanma garantisi istiyor. Eğer anlaşmada pürüz çıkmazsa, dizi, Kayıp adıyla Show TV ekranlarına gelecek. Lost'ta uçak kazası sonucu bir adada mahsur kalan insanların fantastik öyküleri anlatılıyor.

Kaynak:Sabah

omayra

Üye
Dizi izlemekten içim dışım dizi oldu! :(

thebora

Üye
Ben dizi izlemem ama Lost dizisinin adını çok duydum,güzel bir dizi yaparlarsa izleyebilirim bunu.
Haber için teşekkürler...

jöly

Üye
digiturkte özellikle dizimax ve mymaxde çok güzel diziler var..ama herşeyin orjinali en iyisidir..Grey's Anatomy nin de kopyasını yaptılar ben hiç beğenmedim...

irun

irun

Üye
''doktorlar'' gibi olacaksa hiç yapmasınlar.. taklitler aslını yaşatır..

sezin_dyn17

Üye
ya cok sacma yapmasınLarr böle bişeYY ... BİZE ORJİNAL LOST Yeter türkçesine gerekKK yokk :(((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...