TRT'den 'yerli Lost' geliyor... GÖL...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
TRT'den 'yerli Lost' geliyor... GÖL...


Dünyada milyonlarca fanatiği bulunan "Lost" benzeri bir dizi olan "Göl", yakında TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Dünyada milyonlarca fanatiği bulunan "Lost" benzeri bir dizi olan "Göl", yakında TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. 13 bölümden oluşacak dizi yaz döneminde TRT 1'de yayına girecek.
TRT, dünyada büyük ilgi uyandıran Amerikan yapımı "Lost" dizisine benzer özellikleri barındıran bir diziyi ekranlarına getirecek. 6 ay süren çekimlerin ardından TRT'ye sunulan 13 bölümlük "Göl" dizisine TRT yönetiminden onay çıktı. Prime-time kuşağındaki dizi rekabetinde TRT'yi güçlendirmesi ve birçok kişiyi ekrana bağlaması beklenen dizinin yapım kararı bizzat TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin verdi.
Dizinin demo çekimlerini izleyen TRT Genel Müdürü Şahin, özellikle senaryosunu çok beğendiği "Göl" dizisinin TRT'de yayınlanmasını istedi.

İLGİ ÇEKİCİ SENARYO
Göl'ün çekimlerinde özellikle İznik Gölü kıyıları ağırlıklı kullanılacak. Dizi seti Lost'a oldukça benzeyen Göl'ün konusu ise, Lost'tan oldukça farklı. Dizide, İznik Gölü'nün altında olduğuna inanılan sualtı kentinin içinde yer alan, herkesin ulaşmaya çalıştığı İznik'in simgesi olan çinilerden birinde rastlanan "ölümsüzlük madeni" ve bu maden nedeniyle olan esrarengiz olaylar anlatılıyor.
Esrarengiz madeni ele geçirmeye çalışan bir takım kişiler ve bunun sonucunda oluşan doğaüstü olaylar nedeniyle Belediye Başkanı, olayların araştırılması için kasabaya bir araştırma ekibi davet ediyor. Bu ekibin etrafında dönen ve her bir bölümde ortaya çıkan sırlarla gittikçe tırmanan olaylar zincirinin ekranlara yeni bir heyecan getireceği belirtiliyor.

SUYUN 15 METRE ALTINDA
Ankaralı genç yönetmenler Enver Özütsün ve Bengli Aslan tarafından çekilen yeni dizinin sualtı çekimleri iki özel kamera ile suyun 15 metre altında gerçekleştirilecek. Gemlik'teki su altı çekimleri ile başlayan Göl'ün çekim serüveni, Bursa İznik, Ankara Kızılırmak ve son olarak Bolu'nun Topuklu vadisinde sürecek. 45 dakikalık bölümler halinde çekilecek dizinin senaryosu gereği, bir grup genç oyuncu başrolleri paylaşacak.
18-45 yaş arası genç bir izleyici kitlesini hedefleyen dizinin genç oyuncuları için görüşmelerin devam ediyor. Dizinin yapımcısı Sinema Sanat Merkezi'nin üzerinde mutabık kaldığı ilk isimler arasında özellikle "Hırsız-Polis" dizisi ile akıllarda kalan Timuçin Esen'in yanı sıra Hakan Eratik, Arda Kural, Seda Akman, Ezgi Asaroğlu bulunuyor. Dizide genç isimlerin yanı sıra Ünal Silver gibi tecrübeli bir isim de bulunuyor.
Yakında çekimlerine başlanacak dizinin yaz döneminde TRT 1'de yayına gireceği belirtiliyor.
 


ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Uzun zaman önce çekimlerinden bahsediliyordu, ancak hangi kanalda yayınlanacağı bilinmiyordu.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Saçma olarak karşılıyorum.
 

Dwyane_Wade

Üye
ilgi çekici...:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt