Yerli keşif uydusu Göktürk 2 fırlatılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
İlk sinyaller alındı bile :alkis

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun inşallah :oke:

komando04

komando04

Üye
teşekkürler gerçekten güzel haber

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah.

mstf_l

mstf_l

Üye
Başbakan 2500 polisle gidiyor ODTÜ'ye :D Bilimden korkulurmu bu kadar :D

Allah'tan başka kimseden korkusu olmayanlar için ironik biraz. 2500 polis, 20 zırhlı araç, 8 toma.

Uydu ülkemiz açısından sevindirici ama yaşananlar geldiğimiz gerçek noktayı gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: Mert
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
video icin link varmi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ODTÜ'de ki o edepsizlerin yaptıkları normal mı yani.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
mstf_l

mstf_l

Üye
ODTÜ'de ki o edepsizlerin yaptıkları normal mı yani.

Protesto gibi bir hak bence edepsizlik değildir abi. Eıer edepsizlik varsa o da elinde bir yığın göstericiye su sıkmak, orantısız bir şekilde ambulanslara bile gaz bombası atmak yada binaları camını çerçevesini indirmektir. İlk saldıranında eğitimi engelleyecek seviyede fakültelerin camlarını kıranın da polis olduğunu ben değil rektörlük söylüyor.

Bilmiyorum şimdi siyaset falan derler bunlara ama amacım bu değil. Siyaset denilen şey sadece bir tarafı körü körüne bile savunmaktır. Ki asla sevmem ama bu ülkede birşeyler yanlış. Yoksa kimse babamın oğlu yada can düşmanım değil.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hep duydugumuzla yetinmekten bir türlü vazgeçemedik.

Mert

Mert

Üye
Protesto etmek, yürüyüş yapmak anayasal bir haktır.
Buda ODTÜ rektörlüğünün basın açıklaması. Öğrencilerin daha bir şey yapmadan biber gazlarına, ses bombalarına mağruz kaldıkları yazıyor.
Zaten bu olayların gerçekleşmesinin sebebini hepimiz biliyoruz. 2 yıl öncesine dayanıyor hepsi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Elbette anayasal bir haktır,ama bunu anayasal çerçevede yaparsak bu anayasal hak saga sola saldırıp cam çerçeveyi indirmek degildir.Bazı rektörler hiç kusura bakmayın bilim ögretmek yerine birilerinden aldıgı emirleri yerine getiriyor

___kaptan___

___kaptan___

Üye
[ENGİN];5616837' Alıntı:
Elbette anayasal bir haktır,ama bunu anayasal çerçevede yaparsak bu anayasal hak saga sola saldırıp cam çerçeveyi indirmek degildir.Bazı rektörler hiç kusura bakmayın bilim ögretmek yerine birilerinden aldıgı emirleri yerine getiriyor

+1 :oke: katılıyorum ve bu rektörler vb herkese :nono: :nono: :nono: :nono: ve :ban: diyorum :P:

Mert

Mert

Üye
Burda sağ sola saldırmayı polis yaptı. Hiçbir şey olmadan kaç yıllık biber gazı stoklarını birkaç saatte tükettiler. Kampüste zaman geçiren, yemek yiyen insanlar etkilendi. Orada çalışanların arabaları zarar gördü. Makine mühendisliğinin sınavı iptal olmuş. Bu ODTÜ öğrencileri çok edepsiz yahu

• Beğen
Tepkiler: mstf_l
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...