Yerli Garfield görenleri şaşırtıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gaffarson

gaffarson

Üye
David, kardeşimin kedisi de 9 kiloydu en son hala aynı civarda :ehe ama çok şeker bir kaç fotosunu görmüşsündür facete :D yalnız cidden sağlıksız bir durum hayvanlarda obezite insanlardaki gibi değil hayvanın ömrünü çok kısaltıyor şimdi diyet mamaya başladı diyet miyet dinlemiyor gerçi o :D makine almıştı kardeşim saati gelince ötüyordu ismiyle cagırıyordu kediyi kedi de pedala basıyordu ve gerekli miktarda kuru mama dökülüyordu tasına bizim canavar makineyi parçalayıp ana kapasiteye ulaşmış tüm mamayı bitirmiş :kop:geri verdik makineyi simsiyah bu arada :ehe ayrıca bu kedinin cidden garfieldle ilgisi yok:islik

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
9 kilo mu? :oha: siz evde panter besliyosunuz haberiniz yok :d:

resmi eklerdimde neyse sakat durmlar olmasın gerçekten maşallah dana gibi kara birde :D

gaffarson

gaffarson

Üye

benim sanat için soyunduğum fotoları kaldırdım zaten :ehe Atom Sultan rahatsız oldu (Atom bu kedi oluyor :)) beyaz kısmı görünen yerde sadece normal yattığında direkt pars gibi bir şey :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha: kediye bak şaka gibi :d: :d:

senin havuz başı pozlarıda güzeldi ya kenan kalav gibi :ehe

gaffarson

gaffarson

Üye
:zuhaha: kediye bak şaka gibi :d: :d:

senin havuz başı pozlarıda güzeldi ya kenan kalav gibi :ehe

lütfen konuyu saptırmayalım :ehe ayrıca ben fotolarda saçlarımın da uzaması ile birlikte sawyer a benzetiliyorum üzerinize afiyet (h) :ehe kenan da yakışıklıdır teşekkür ederim :heyo:
Kenan Kalav ile ilgili konu açıldığında yükleriz gerekirse senin için kardeşim:kop:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
+18 fotoğraf paylaşımı yasak :d: o zaman yarısını keseriz fotoların:D

SilentOne

SilentOne

Üye
tosun bu yha

Necmati

Necmati

Üye

benim sanat için soyunduğum fotoları kaldırdım zaten :ehe Atom Sultan rahatsız oldu (Atom bu kedi oluyor :)) beyaz kısmı görünen yerde sadece normal yattığında direkt pars gibi bir şey :)
ooo çok yakışıklııı :ehe:ehe

loss_pain

loss_pain

Üye
tatlı ama rengi sarı olsaymış :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
siyah iyi iyi hatta isyah beyaz olacak :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt