f_feyza Üye teşekkür edenlerin haddi hesabı yok ama ben de çok çok teşekkür ederim.ilk bu sorunla karşılaştğmda format atmak zorunda kalmıştım bu sefer 1 dk. sürdü. ayrıca bu konuda yeni bişi daha öğrndim.sonuç olarak mutluyum bu paylaşım sayesinde
teşekkür edenlerin haddi hesabı yok ama ben de çok çok teşekkür ederim.ilk bu sorunla karşılaştğmda format atmak zorunda kalmıştım bu sefer 1 dk. sürdü. ayrıca bu konuda yeni bişi daha öğrndim.sonuç olarak mutluyum bu paylaşım sayesinde
KuR-NaZzZ-19 Üye ALLAH Sende Razı olsun Be Kardes Sabahtan Beri Ugrasıyorum Denemedigim Anti - Virüs Programı Kalmadı Saol Hemi Forum 10 Numara
ALLAH Sende Razı olsun Be Kardes Sabahtan Beri Ugrasıyorum Denemedigim Anti - Virüs Programı Kalmadı Saol Hemi Forum 10 Numara
tolgasos Üye Kardeşim cok teşekür ederim efsane sen hiç yapadıysan yukardakı yere D/: yaz d ye gırersın kısa bı cozum ama urastırıcı
Kardeşim cok teşekür ederim efsane sen hiç yapadıysan yukardakı yere D/: yaz d ye gırersın kısa bı cozum ama urastırıcı
kadir06065252 Üye kardeş olmuyor denedim ben d ye giremiyorum sadece yardım edin msn mc_serseri-@w.cn
aslan00188 Üye Gardaş işin gücün rast gelsin. Senin gibi iyi insanlara her zaman ihtiyaç vardır. Eyvallah kardeş...
Lorlabebe Üye Ya Bu Siteyii AçandaN allah Razı Olsun Süper Yaaaa Olduuu Hemen Ohhh bEEEE Süpersinnn süperrrrrr