yerel ağ bağlantısını nasıl kurcam?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
yerel ağ bağlantısını nasıl kurcam?
arkadaşlar ben pc ye yeni format attım ama ağ bağlantılarımı açtım içinde hiçbir şey yok.internete bağlanamıyorum.nasıl bağlancam bi yardım eder misiniz?internet kablosunu takıyorum ama internete girmiyor.

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Kendi Modeminiz mi var yoksa Başka kattan kablo ile mi net alıyorsunuz..?

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş hallettim.pc nin içinden gelen cd den ethernet sürücüsünü yükledim halloldu.yine de teşekkürler.modem kendimin.

MeLih_061

MeLih_061

Üye
tamam kardeş hallettim.pc nin içinden gelen cd den ethernet sürücüsünü yükledim halloldu.yine de teşekkürler.modem kendimin.

Bende senden cvp bekledim.. Ethernet Driver'ini yükle diyecektim.. Sorun çözüldü..:oke:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bi şey daha dicem.ben internet explorer 7 yi yüklüyorum çalışmıyor hata veriyor.ne yapmam lazım?eski interneti yüklüyorum o çalışıyor ama benim hoşuma gitmiyor eskisi.

MeLih_061

MeLih_061

Üye
kardeş bi şey daha dicem.ben internet explorer 7 yi yüklüyorum çalışmıyor hata veriyor.ne yapmam lazım?eski interneti yüklüyorum o çalışıyor ama benim hoşuma gitmiyor eskisi.

Ne Tür Bir Hata Veriyor.. ?

RESUL TUNCER

Üye
aynı sorun bendede oldu. pc me kendım format attım yerel ag baglantısı gozukmuyor,ayrıca ınternete baglanmıyor. ne yapmam lagzım cevaplarınızı beklıyorum.şimdiden tesekkurler...

----------Eklendi @ 13:16:12 ---------- Yazıldı @ 13:14:05 ----------

aynı sorun bendede oldu. pc me kendım format attım yerel ag baglantısı gozukmuyor,ayrıca ınternete baglanmıyor. ne yapmam lagzım cevaplarınızı beklıyorum.şimdiden tesekkurler...​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt