yere tükürenlere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
yere tükürenlere...
yere tükürenlere ne gibi ceza verilmeli sizce?

Tepkiler: ebuş...

tragedie

Emekli Yönetici
100 kişi yan yana dizilip suratlarına tükürsün aynı anda

ağızları banlanmalı tüküremezler tükürseler bile bant var geri gider

Yere tükürdüğü alandaki tüm pislikleri temizlemek ve 1 ay dışarı çıkamama cezası .

Aziz™

Üye
kendisi bunun ne kadar çirkin birşey olduğunu göremeyecek ve davranışını değiştiremeyecek kadar kör ve vurdum duymazsa yapacak birşey yok

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ooo havaya mi tükürecek bu millet
Yere tükürmüşlügüm vardır ama bir keresinde sinek kaçtı ağzıma bir keresinde ise de oruçlu iken ağzıma bir nesne girdi onların dışında da zevk için tükürmem ... (carpitmayın)

'Davut

Üye
Herkese bir ceza verilse bitmez bunun sonu...

Ya millet içinde burnunu karıştıranlara ne ceza verilmeli adam takmıyor yanında biri varmış yokmuş... Tükürenler gibi saniyelik olsa neyse yarım saat karıştırıyor...

tragedie

Emekli Yönetici
boynuna tasma takıp taksimde gezdiriceksin yere tükürenleri

haltie

Üye

Tükürdüğünü yalatmak Çok mu iğrenç oldu?

tragedie

Emekli Yönetici
iğrenç değilki bu hatta ceza bile değil çünkü türükük zaten ağzından çıkıyor çıkmamış gibi oldu daha ağır olması lazım

Konu Sahibi
çaydırıcı olması lazım cezaların
düşünün hastalıklı bir insan tükürdü yere tabi tükürük buharlaştı havaya karıştı bizde onu bir güzel içimize çektik ya da görmeden bastık üzerine gittiğimiz her yere taşıdık ne irenç ya

tragedie

Emekli Yönetici

Nadide resimli anlatım yokmuydu

Praetor

Emekli Yönetici
Bana kalırsa bunun tek bir çözümü var:
Yere tükürenlerin ilkokula başlayan çocuklarına bunun ne kadar yanlış bir şey olduğu bilincini yerleştirmek ve yaklaşık 40-50 sene beklemek. Yeni jenerasyonun çocukları olana kadar yani.

minoo

Üye
yere tükürenlern o anda azına bi tane çakasım qeliyo
ben bi adamla kawqa ettm bu yüzden..sen evine de byle tükürüyo musn lan pislk dedim
bn çevre qönüllüsüym sna ceza vermk zorundaym 3qün hapis cezası var tc'ni ver dedm yalvardı adam

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu konunun bir de ''balgamlı'' versiyonu vardı,onu bulayım ben.Ne muhabbetler döndürmüştük yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...