Yer kalmadı hatası

Sponsorlu Bağlantılar

niocloul

Üye
    Konu Sahibi
Yer kalmadı hatası
Arkadaşlar telefonumda yeterince yer olmasına rağmen bir program yüklemek istediğimde
yer kalmadı
boş alan açın ve yeniden deneyin
diyor.Ne yapmalıyım acaba.Teşekkür ederim...

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Tel Hafızası 500mb altına dustuyse yukleme yapamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: niocloul
kanat_58

kanat_58

Üye
Eğer telefon rootlu ise linksd yada luckypatcher ile dalviks onbellegini temizleyip yeniden başlatin ardindan link2sd yada luckypatcher telefon hafızasındaki uygulamalri tasiyin daha sonra link2sd ayarlarından kurulum yerini otomatik yada istediğiniz yeri seçin sorun duzelecektir
Buraya sorunun düzeltip duzelmedigine dair yazarsanız daha farklı yöntemler sunulur

• Beğen

niocloul

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.Telefonun hafızası 600mb den fazla.

Eğer telefon rootlu ise linksd yada luckypatcher ile dalviks onbellegini temizleyip yeniden başlatin ardindan link2sd yada luckypatcher telefon hafızasındaki uygulamalri tasiyin daha sonra link2sd ayarlarından kurulum yerini otomatik yada istediğiniz yeri seçin sorun duzelecektir
Buraya sorunun düzeltip duzelmedigine dair yazarsanız daha farklı yöntemler sunulur
Temizleyip yeniden başlattım ama sorun devam ediyor. Link2sd ayarları ne demek bilmiyorum
telefon rootlu ve patcher ı da kaldırdım

kanat_58

kanat_58

Üye
Link2sd yi ac sağ üst köşedeki yere tıkla ayarlari sec ardından en aşağılarda bireyde kurulum yeri var oradan otomatik yada farklı bir işlem yapabilirsin tavsiye otomatik yap
Artı olarak xposed yuklumu xposedin xinsataller modülü yüklü ise oda sıkıntı yapar

• Beğen

niocloul

Üye
    Konu Sahibi
otomatik yapınca düzeldi umarım bir daha olmaz sağolasın :)

kanat_58

kanat_58

Üye
Önemli değil rica ederim

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt