Yenilenen "Şikayet Mesajı Sistemi" Tanıyalım, Öğrenelim, Kullanalım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yenilenen "Şikayet Mesajı Sistemi" Tanıyalım, Öğrenelim, Kullanalım ...
Değerli Arkadaşlar,

Sonunda "Sikayet Mesaj" sistemimizi, yine rakipsiz, yine örnek gösterilecek bir hale soktum :ehe Şöyle ki, artık sikayet mesaj sistemimiz, kurumsal firmaların hizmet verdiği alternatiflerden biri olan bildiğiniz "Ticket" mantığı ile çalışıyor ..

Nedir bu mantık ?

• Üye Herhangi bir mesajı, grup resmini, grup mesajını, albüm resmini, ziyaretçi mesajını veya kendisine gönderilen özel mesajı raporlar.
  • Rapor Edilen Bölümün Yöneticilerine, Genel Yöneticilere ve Adminlere, Yukarıda "Bildirimleriniz" alanında, Bekleyen rapor ikazı yapılır. Yöneticiler buradaki linke tıklayarak, raporu görür ve "Açık / Kapalı / Bakılıyor" konumuna getirerek işlem yapar.
  • Bu süreçte herhangi birşeyi sikayet eden üye ( mesaj, konu, ziyaretçi mesajı, grup mesajı, grup resmi, albüm resmi, albüm yorumu, özel mesaj vb. gibi ), raporunun durumunu ve sonucunu görebilmektedir.
Raporlayan Üye, Sitenin en üstündeki "Şikayetleriniz" linkine basarak. kendi sikayet ettiği olguları görebilir ve hangi yöneticinin ne zaman müdehale ettiğini takip edebilir. Bazı konular, beklemeye alınabilir ve hemen müdehale edilmeyebilir. Bu durumda yönetici, raporun durumunu "Şikayet İnceleniyor" yapabilir. Şikayet sonuclandıktan sonra durumu her zaman "Kapatıldı" olur ..

Böylece, yönetim daha şeffaf hale de gelmektedir.
Şöyle ki, herhangi birşeyi rapor eden üye, sonucunda bir yöneticinin notunu ve hangi yöneticinin olaya müdehale ettiğini görebilecektir ...

İyi Forumlar :sn:

Not: Herhangi bir içeriği sikayet etmek için, her zaman mesajın yanındaki "Sikayet Et" iconuna, veya resimlerin yanındaki "Sikayet Et" yazılı linke tıklamanız yeterlidir.

Sistem Beta (Deneme) durumundadır. Kullanışlılık konusunda sıkıntı yaşandığı an kaldırılabilir veya geliştirmeye açıktır.

• Beğen
Tepkiler: darülmendep

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben de bugünü bekliyordum!
Sonunda ya! Sonunda!!!
Teşekkürler Negative! Tek kelimeyle mükemmel oldu!!!

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/konulari-silinen-imzalari-silinen-engellenen-ve-forumla-ilgilenen-tum-uyeler-icin-165395.html#post1070037
:
Sitemizde şikayet mesajlarının depolandığı rapor sistemine giriş üyelere yasak; bu nedenle şikayeti kim yapmış, hangi konuyu neden şikayet etmiş, ilgilenen yönetici ne demiş, neden silmiş-neden silmemiş bunları üyeler göremiyor.

Tarih:30.09.2008, 02:39:gul:

Çok mutlu oldum be :)

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Çok Güzel Olmuş Sistem ama; Şikayet Edenlere de Extradan Ödüle Benzer Bişiler Verilse Yani Puan Felan Hem Bu Sayede Üyeleri de Teşvik Edilmiş Olur.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Sistem bencede iyi olmuş ...:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Teşekkürler Daha Önce Kimseyi Şikayet Etmedim Sen Veya Diğer Admin Abiler Gördü Zaten :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Çok faydalı bir sistem, yanlış gördüğünüz herşeyi herzaman ki gibi raporlamaya devam edin :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Çok İyi Olmuş..

Harıl Harıl Çalışıyorsunuz..
Ne Diyeyim Elinize Sağlık.. :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun.

Pure Life

Pure Life

Üye
Dene bakalım ne oluyormuş :seytan:
birincisi ata beni tehdit ediyor yazılışındanda anlaşıldıgı gibi:D:D ikincisi sürekli aynı avatarı kullanıyor bıktık artık yaw:ehe üçüncüsü adı ata:kop:bir sebep bul banla oyununa benzedi yaw:karisti:

Colloddi

Colloddi

Üye
Özel Mesajları Şikayet Ettğimizde Acaba Şikayetlerimiz Kısmında Çıkmıyor mu ?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bu uygulamanın yararlı olcağına inanıyorum saolun

Doğan

Üye
güzel oldu bu sistem tesekkürler :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sistem güncellenmistir ...

Her sikayet ettiginiz mesaj, ticket olarak konunun bulundugu ilgili bölümde yönetici olan arkadaslara gönderilmektedir. Böylece direkt kategori yöneticileri ile muhatap olarak, Sikayet Listesi linkinden, sikayetlerinizin müdehale durumunu daha sağlıklı bir sekilde takip edebileceksiniz.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sonunda beklenen yenilik de geldi.
Ellerine sağlık Ozan :oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sistem güncellenmistir ...

Her sikayet ettiginiz mesaj, ticket olarak konunun bulundugu ilgili bölümde yönetici olan arkadaslara gönderilmektedir. Böylece direkt kategori yöneticileri ile muhatap olarak, Sikayet Listesi linkinden, sikayetlerinizin müdehale durumunu daha sağlıklı bir sekilde takip edebileceksiniz.
Gayet güzel ve orjinal bir sisteme dönüşmüş tebrikler....

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Ne diyelim, ellerinize sağlık:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt