yeniiiii kamu 1200 40 tl dönümş...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
yeniiiii kamu 1200 40 tl dönümş...

yeniiiii kamu 1200 40 tl dönmüşş...

kol@j

kol@j

Üye
zaten farkeden bir şey de pek yoktu...

swordsword

Üye
Çoğu kullanıcı için 1200 dakika çok fazla ve gereksiz 40 tl de az değil.Turkcell adam gibi kampanya yapmak istiyorsa 20 tl ye heryöne 600 dakika versin abone patlaması yaşar.Bitiremeyeceğim dakikalar için nededn 40 tl ödeyeyim yok dakikaları bitirellim desek boş beleş saatlerce cepten konuşup beyin tümörü sahibi mi olalım....

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
14 YIL TURKCELL abonesi idim butarife 35 tl iken almadılar aveaya geçtim. AMA açılmış ayın 18 inde hemen geçiyorum valla çpk sevindim ben kendi adımabeyin tümörü olmamak için kulaklık kullan

bozkurduz

bozkurduz

Üye
çok güzel bi tarife.
bişey soracağım.
ben şimdi vodafone 1000 maxi (heryöne 1000 dk. 40 tl) lik tarifedeyim. buna geçeli 4 ay oldu.
numaram turkcell numarası. vodafone geçirtmiştm.
şimdi turkcelle gidip aynı numara ile bu tarifeye geçmek istiyorum desem vodafone dan herhangi bir ücret istenmez dimi. hat kapatınca ekstra fatura falan gelmez dimi

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bi ücret talep edemezler vodafoneden sadece son faturanız çıkar o kadar...

pampilo

Üye
Efsane tarife kamu her yöne 1200 ü abone alımına açmak zorunda kaldı Turkcell. Hakikaten Turkcell'in en uygun ve en hesaplı tarifesi. Yine kamuluları kendine çekecek Turkcell. Fakat Turcell artık başta Ankara olmak üzere pek çok büyük şehirde ciddi ciddi kapsama alanı sıkıntısı yaşatıyor. Arayanlar ulaşamıyor, sağlıklı görüşmek zorlaşmaya başladı. Çekim gücü kalitesizliğinde Avea ile kapışacak böyle giderse.

kerzami

Üye
Bundan sadece kamu çalışanları yaralanacak. ve başkalarına referans veremeyecek, sadece kendi üzerine 3 adet hat alıp dağıtabilecek.Kampanyadan yararlananın birinci dereceden yakınları için olurda, öyle herkese de hat alıp verilmez.
Üstelik kamu çalışanları zaten vodafone olsun avea olsun turkcell olsun bu tür kampanyalardan halihazırda faydalanıyor. Ama bizim gibi özel sektör çalışanlarına yarayan bir kampanya malesef yapılmıyor.

RepresentativE

RepresentativE

Üye
Bundan sadece kamu çalışanları yaralanacak. ve başkalarına referans veremeyecek, sadece kendi üzerine 3 adet hat alıp dağıtabilecek.Kampanyadan yararlananın birinci dereceden yakınları için olurda, öyle herkese de hat alıp verilmez.
Üstelik kamu çalışanları zaten vodafone olsun avea olsun turkcell olsun bu tür kampanyalardan halihazırda faydalanıyor. Ama bizim gibi özel sektör çalışanlarına yarayan bir kampanya malesef yapılmıyor.

aynen valla katılıyorum en düşük kamu çalışanı 1.500 lira maaş alıyor bence asgaricell çıksın herkes 600 lira aldığını ispatlayan bordloyla gitsin daha avantajla bir paketten yararlansın olmaz mı ?:aha:

ziyafirat

Üye
tarifeler olcağına herkese aynı şey uygulansın

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle tarifeler eşit uygulanmalı...

gentlemanths

gentlemanths

Üye
buda bişimi 1200 değil 1000 dk ya düştü ve 40 tl :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt